Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Ο 1ος ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Ο πρώτος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων  στα Κύθηρα ενεργοποιήθηκε, πριν μερικές μέρες, εντός ιδιόκτητου οικοπέδου στη Χώρα Κυθήρων, σε απόσταση 50 μέτρων από τον κεντρικό χώρο στάθμευσης.

Ο χώρος έχει ελεύθερη πρόσβαση για όποιον θέλει να φορτίσει το αυτοκίνητο του, δωρεάν !!!

Η τοποθεσία του σταθμού φόρτισης έχει ανέβει σε όλες τις πλατφόρμες που έχουν πρόσβαση ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων, από τις οποίες ενημερώνονται για τα σημεία στα οποία μπορούν να επαναφορτίσουν τα οχήματα τους.

Στόχος είναι  μέχρι το καλοκαίρι του 2021 να έχει αναπτυχθεί ένα δίκτυο σταθμών φόρτισης στα Κύθηρα, το οποίο θα αποτελεί πόλο έλξης, όχι μόνο για κάποιον που έχει ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ψάχνει τον επόμενο προορισμό του για διακοπές, αλλά και για εκπομπές test drive ηλεκτρικών οχημάτων και παρουσιάσεις νέων μοντέλων από μεγάλες εταιρίες αυτοκινήτων.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 24 Αυγούστου έχει ανοίξει η πλατφόρμα https://kinoumeilektrika.gov.gr/ μέσα από την οποία κάποιος ιδιώτης μπορεί να επιδοτηθεί έως 6000€ για την αγορά καινούργιου ηλεκτρικού αυτοκινήτου   και 500€ για την αγορά φορτιστή.

Επαγγελματικά οχήματα και ταξί έχουν  ακόμα περισσότερα οφέλη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, το πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα σημείο φόρτισης αλλά και για το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά παρακαλώ επικοινωνήστε :

Νίκος Καλλίγερος

Πώληση - Εγκατάσταση Φορτιστών Αυτοκινήτων

Κιν. 6944682762

nikoskalligeros@yahoo.gr

www.wallbox.com

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΙΝΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ : ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου