Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Η ΈΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ

Χωρίς κανένα πρόβλημα ξεκίνησε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού για τον Covid 19στο Γενικό Νοσοκομείο Κυθήρων.
Την πρώτη ημέρα πραγματοποιήθηκαν 25 εμβολιασμοί στο νησί μας, βάσει των στοιχείων που αναρτήθηκαν στον σχετικό ιστότοπο (βλ. ΕΔΩ) που έχει δημιουργηθεί και περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες για την διαδικασία του εμβολιασμού στη χώρα μας.
Να υπενθυμίσουμε οτι τα Κύθηρα είναι μέσα στα πρώτα νησιά πανελλαδικά που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί και το πρώτο νησί στην περιφερειά μας, με βασικότερο συγκριτικό πλεονέκτημά μας, το υπερσύγχρονο Γενικό Νοσοκομείο Κυθήρων.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του σταθμού μας, ένα 24ωρο μετά την διενέργεια των πρώτων εμβολιασμών, όλοι οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Κυθήρων που εμβολιάστηκαν είναι καλά στην υγεία τους και δεν εμφάνισαν καμία παρενέργεια.
Παράλληλα έχει ανοίξει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των ανθρώπων ηλικίας 85 ετών και άνω και ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και στην περιοχή μας, με την ροή των εμβολίων να γίνεται τμηματικά και πάντα βάσει του προγράμματος των επικείμενων εμβολιασμών.
Ο εμβολιασμός αποτελεί μια υπεύθυνη επιλογή απέναντι στους εαυτούς μας και απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, σε αυτή την κρίσιμη μάχη που δίνει η ανθρωπότητα με τον covid-19.

Παναγιώτης Μπαχτής
TSIRIGO FM 105,6
Φωτογραφία αρχείου Παναγιώτη Μπαχτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου