Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ

Μια πολύ θετική εξέλιξη επιφύλασσε ο σημερινός (4/1) ανασχηματιμός της Κυβέρνησης της ΝΔ, καθώς υπουργοποιείται ο Βουλευτής της Περιφέρειάς μας κ. Κώστας Κατσαφάδος, αναλαμβάνοντας το χαροφυλάκιο του Υφουπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Πρόκειται για μια νέα θέση που δημιουργείται στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς ο κ. Κατσαφάδος θα είναι Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα κλάδου πλοίων.
Δεδομένης της πολύχρονης εμπειρίας του κ. Κατσαφάδου ως Βουλευτή σε μια Περιφέρεια με νησιά, κρίνουμε πολύ σωστή την επιλογή του Πρωθυπουργού, καθώς η υπουργοποίησή του σε αυτή τη θέση θα συμβάλλει πολύ θετικά στα θέματα νησιωτικής πολιτικής και σύνδεσης των νησιών με την ηπειρωτική χώρα.
Του εκφράζουμε ολόψυχα τα συγχαρητήριά μας και του ευχόμαστε καλή θητεία στο Υπουργείο Ναυτιλίας.

Δείτε τη νέα σύνθεση της Κυβέρνησης: ΕΔΩ

Παναγιώτης Μπαχτής
TSIRIGO FM 105,6

1 σχόλιο:

  1. Ήταν το 2003 όταν ο βουλευτής Πειραιά Κ. Κατσαφάδος διαγραφόταν προσωρινά από τη ΔΑΠ για συμμετοχή σε επίθεση με πυροσβεστήρα στο Πα.Πει, που οδήγησε σε προληπτική διακομιδή τον πρύτανη Βασίλειο Μπένο στο νοσοκομείο. Λίγα χρόνια μετά, ΟΝΝΕΔ και ΝΔ τον “επιβράβευσαν” με ανάδειξη στην κομματική ιεραρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή