Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ''ΠΡΩΤΑ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ'' - ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, η ομόφωνη απόφαση, κατόπιν ψηφοφορίας, των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας, για να ηγηθώ του συνδυασμού μας.
Με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, αναλαμβάνω την θέση του επικεφαλής του συνδυασμού μας, τουλάχιστον για τα επόμενα δυο χρόνια.

Στόχος μου είναι να ηγηθώ της παράταξής μας, με αίσθημα δικαίου και βαθιά προσήλωση στις δημοκρατικές αρχές.
Πιστός στο όραμα του απελθόντα αρχηγού μας, κυρίου Δημήτριου Παναγόπουλου, και πάντα με γνώμονα τον άνθρωπο, τον κάτοικο αλλά και τον επισκέπτη αυτού του τόπου, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ένα καλύτερο μέλλον.
Είμαι ανοιχτός σε συνεργασίες και προτάσεις για το καλό των νησιών μας. Θα υποστηρίξω κάθε υγιή πρόταση. Θα προσπαθήσω η παράταξη «Πρώτα ο Άνθρωπος» να αποτελέσει τον φιλελεύθερο πόλο που θα συνεισφέρει στον δημόσιο διάλογο με θετικό πρόσημο και με μοναδικό στόχο την πρόοδο αυτού του τόπου.
Ευχαριστώ τον κύριο Δημήτρη Παναγόπουλο, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου, εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εμπιστευτήκαν να ηγηθώ της παράταξής μας. Ευχαριστώ όλους όσους πιστεύουν σε εμένα και έχω να τους υποσχεθώ μόνο ένα πράγμα. Θα εργαστώ σκληρά για να μην απογοητεύσω τις προσδοκίες σας.

 
Νικόλαος Μαγουλάς

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης ''Πρώτα ο Άνθρωπος''

Κύθηρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

Την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση μεταξύ των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας, με μοναδικό θέμα την ανάδειξη του επικεφαλής της παράταξης μας, για τα επόμενα δυο χρόνια, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, δηλαδή την παραίτηση του κυρίου Δημήτρη Παναγοπουλου και την ανάληψη των καθηκόντων του δημοτικού συμβούλου από τον κύριο Νικόλαο Χρυσαφιτη.
Μετά από διαλογική συζήτηση και ψηφοφορία το σώμα αποφάσισε ομόφωνα και όρισε Επικεφαλής του συνδυασμού μας για τα επόμενα δυο χρόνια, τον κύριο Νικόλαο Μαγουλά του Παναγιώτη. Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του. 

Πρώτα ο Άνθρωπος 

Οι Υπογράφοντες

Μεγαλοκονομος Στυλιανος, Νικόλαος Μαγουλάς,

Καλλιγερος Ιωάννης, Γεωργιλάς Παρασκευάς,

Χρυσαφιτης Νικόλαος

Βιογραφικό  Σημείωμα

Μαγουλάς Νικόλαος

Ο Νικόλας Μαγουλάς γεννήθηκε το 1977 στον Ποταμό Κυθήρων. Πρωτότοκος γιος της πολύτεκνης οικογένειας του εναερίτη υπαλλήλου της ΔΕΗ Παναγιώτη και της Φωτούλας, πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο νησί, όπου το 1995 αποφοίτησε από το Λύκειο Κυθήρων. Έναν χρόνο αργότερα εισήχθη μεταξύ των πρώτων στην σχολή των Συντηρητών Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης του ΤΕΙ Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε το 2001 με βαθμό απολυτηρίου Λίαν Καλώς. Το 2002 εισήχθη μέσω των κατατακτήριων εξετάσεων δεύτερος στην σχολή των Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, όπου και αποφοίτησε το 2007 με Άριστα. Από το 1995 μέχρι σήμερα, διατηρεί στην Χώρα των Κυθήρων ιδιόκτητο κατάστημα χειροποίητων αναμνηστικών ειδών. Την άνοιξη του 2008 επέστρεψε μόνιμα στα Κύθηρα και άνοιξε με τον αδερφό του Σωτήρη το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Μ3+ (Μαγουλάς και Συνεργάτες). To 2015 ίδρυσε την εμπορική εταιρεία SempreViva Kythera που δραστηριοποιείται στην τυποποίηση εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου και άλλων τοπικών προϊόντων και την εξαγωγή αυτών σε χώρες του εξωτερικού. Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα και είναι γνώστης της ιταλικής. Έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από είκοσι χώρες του εξωτερικού. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την ζωγραφική, την φωτογραφία και τον αθλητισμό. Είναι παντρεμένος με την Εύη Δαπόντε και έχουν δυο γιους, τον Ιωάννη και τον Παναγιώτη.

Από τον Μάϊο του 2019 είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου των Κυθήρων με την παράταξη Πρώτα ο άνθρωπος και κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου της Οικονομικής επιτροπής.

Πηγή: Νίκος Μαγουλάς -  Πρώτα ο Άνθρωπος

Φωτογραφία αρχείου Παναναγιώτη Μπαχτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου