Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ Γ. ΨΑΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛ. ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2021 και επί τη ευκαιρία των 30 ετών από την ίδρυση του Ελληνικού  Ιδρύματος Καρδιολογίας ΕΛ.Ι.ΚΑΡ., βραβεύτηκε ο καρδιολόγος του Νοσοκομείου μας κ. Γαβριήλ Ψαρράς για την 25ετή συνεργασία του με το Ίδρυμα.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ως επίτιμος Πρόεδρος του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδης, ο Υπ. Εργασίας κ. Κ. Χατζηδάκης, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθ. Δημόπουλος και πλήθος καθηγητών Ιατρικής.
Την απονομή στον κο Ψαρρά, έκανε ο καθηγητής Καρδιολογίας κ. Κων/νος Τούτουζας 
Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ Τριφύλλειο, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την βράβευση:
«Είναι γνωστές σε όλους τους Κυθήριους και όχι μόνο, οι ιατρικές δυνατότητες , η αφοσίωση στο καθήκον και η αγάπη για τον ασθενή και τα Κύθηρα του κου Γαβριήλ Ψαρρά.
Ο κος Ψαρράς, έχει δώσει ¨την ψυχή του¨ στο Νοσοκομείο μας και χαίρομαι που το ΕΛ.Ι.ΚΑΡ αναγνώρισε την προσφορά του και τον τίμησε.  Προσωπικά αισθάνομαι υπερήφανος καθώς ήμουν ο Διοικητής που τον όρκισε πριν 15 χρόνια στο Νοσοκομείο Κυθήρων , όπου συνεχίζει να προσφέρει υπεύθυνα τις επιστημονικές και θεραπευτικές του υπηρεσίες σε όσους τις έχουν ανάγκη».
 
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Γεώργιος Απ. Μεγαλοκονόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου