Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26.2.2013

Ανέστειλαν οι ιδιοκτήτες των λεωφορείων την διακοπή των δρομολογίων. Οπως είναι γνωστό οι αυτοκινητιστές είχαν διακόψει τα δρομολόγια από την Δευτέρα, διεκδικώντας την εξόφληση, από την Περιφέρεια Αττικής, των τιμολογίων πού είχαν εκδώσει καί αφορούσαν την περίοδο από 1-1-12 έως 30-4-12. 
Σήμερα το μεσημέρι  ο Αντιδήμαρχος Μ. Πρωτοψάλτης, μετά από αίτημα των αυτοκινητιστών, επικοινώνησε με την κ. Καρτσώνη  προϊσταμένη της υπηρεσίας εντελλομένων Πειραιά  του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους, από την οποία έλαβε την διαβεβαίωση ότι σήμερα είχαν φθάσει στην υπηρεσία της τα τιμολόγια του Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου 2012, θα ελεγχθούν τα δικαιολογητικά καί στη συνέχεια θα εξοφληθούν. Μετά από αυτή την εξέλιξη ζητήθηκε από τους αυτοκινητιστές να αναστείλουν την διακοπή των δρομολογίων. Γιά τις υπόλοιπες  οφειλές  έχει δεσμευθεί ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Κατσικάρης οτι θα φροντίσει για την εξόφλησή τους εντός του Μαρτίου. 
Ο Δήμος Κυθήρων κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αυτοκινητιστές, με την μεγάλη καθυστέρηση εξόφλησης των υπηρεσιών που προσφέρουν, όμως χωρίς την συγκροτημένη καί ασφαλή μεταφορά των μαθητών δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα Σχολεία του νησιού. Για αυτό τον λόγο, το διάστημα των κινητοποιήσεων, ενεργούσε και  φρόντιζε για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των αυτοκινητιστών καί παράλληλα τους πίεζε να επανέλθουν  στα δρομολόγιά τους ώστε να λειτουργούν κανονικά τα σχολεία μας. Από αύριο που θα γίνονται κανονικά οι μεταφορές, δεν εφησυχάζουμε, για να μην επαναληφθούν τα ίδια φαινόμενα στο επόμενο διάστημα.

Δήμος Κυθήρων 
Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου