Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

"ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ" Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΕΜΜ. ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Π.ΜΠΑΧΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε/Γ-Ο/Γ Β.ΚΟΡΝΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Από χθες αιωρείται μια φημολογία σε διάφορα σχόλια στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε social media τα οποία κάνουν λόγο για αποδρομολόγηση του Ε/Γ-Ο/Γ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ από τις γραμμές των Κυθήρων και της ευρύτερης περιοχής. Στο άκουσμα ενός τέτοιου ενδεχομένου ακόμα και σαν μη επιβεβαιωμένη φήμη, προκλήθηκε αναστάτωση σε πολύ κόσμο που προσπαθούσε να μάθει αν ισχύει κάτι τέτοιο ή όχι.
Σήμερα το πρωί στην διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής "Πρωινή Ενημέρωση" ο Παναγιώτης Μπαχτής είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Μιχάλη Πρωτοψάλτη Αντιδήμαρχο Κυθήρων, ο οποίος ερωτηθείς γι΄αυτό το θέμα μας ενημέρωσε, πως μετά από επικοινωνία του με το Υπουργείο Ναυτιλίας δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο αίτημα από την εταιρεία προς το παρόν και καθησύχασε τον κόσμο. Παράλληλα τονίστηκε και από τους δύο, η σημαντική συμβολή του πλοίου στην τοπική μας κοινωνία και πως μια ενδεχόμενη αποδρομολόγησή του θα δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα. Στην διάρκεια της ίδιας εκπομπής ο Παναγιώτης Μπαχτής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Μανώλη Γαλανάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Lane Sea Lines, πλοιοκτήτριας εταιρείας του ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ και τον ρώτησε για τον αν ισχύουν αυτές οι φήμες περί αποδρομολόγησης του πλοίου από τις γραμμές της περιοχής. Ο κ. Γαλανάκης του απάντησε: "Ουδέν Σχόλιον".
Το μόνο σίγουρο είναι, απ'όσα τουλάχιστον γνωρίζουμε, ότι η Lane Sea Lines με το πλοίο της ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ έχει σύμβαση με το υπουργείο για την άγονη γραμμή των Κυθήρων και των Αντικυθήρων για αρκετά χρόνια ακόμη (συγκεκριμένα η σύμβαση ήταν οκταετής) , τώρα αν αυτή ολοκληρωθεί στο τέλος των προβλεπόμενων χρόνων ή αλλάξει κάτι στην πορεία αυτό θα το δείξει το μέλλον.

Κείμενο: Παναγιώτης Μπαχτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου