Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Άναυδοι παρακολουθούμε όσα συμβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Πατρίδα μας!
Πρωτόγνωρες εξελίξεις, ανεύθυνοι χειρισμοί, επιπόλαιες αποφάσεις θολώνουν όλο και περισσότερο το τοπίο.
Ο λαός μας αντιμετωπίζει προς το παρόν, με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, με αξιοπρέπεια την κατάσταση, παρά την απροσδόκητη υποχρέωση να παραμένει στην ουρά για 50€!
Οι υπεύθυνοι εμφανίζονται σαν να μην έχουν καταλάβει τι συμβαίνει, η τουριστική σεζόν καταστρέφεται, κάθε οικονομική δραστηριότητα έχει νεκρώσει, η κοινωνία βρίσκεται ελάχιστα πριν την απόγνωση και τον πανικό!
Παγιδευμένοι στις λανθασμένες εξαγγελίες τους, στους επιπόλαιους χειρισμούς, συνεχίζουν με τις πράξεις τους, να δυσκολεύουν περισότερο την κατάσταση.
Μια κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή, δεν τολμάει να πάρει όποια απόφαση θεωρεί ορθή για τον λαό και την πατρίδα, αλλά μεταθέτει αυτή την μεγάλη ευθύνη στους πολίτες!
Η εμμονή στην διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος, μόνο ως αδυναμία ανάληψης των ευθυνών τους μπορεί να ερμηνευθεί.
Ακούσαμε τους ειδικούς να ισχυρίζονται, ότι το Δημοψήφισμα είναι παράνομο, αντισυνταγματικό, πολλοί επίσης φοβούνται ότι θα διχάσει τον λαό!
Σε πολίτες απογοητευμένους, καταπονημένους από την πολυετή κρίση, σε ένα λαό στημένο στις ουρές των ΑΤΜ για λίγα ευρώ και των πρατηρίων λίγα λίτρα βενζίνης.
Κάθε λογικός άνθρωπος λέει ένα μεγάλο ΟΧΙ στη διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος, λέει μεγάλο ΟΧΙ στην ανευθυνότητα, λέει μεγάλο ΟΧΙ στην πορεία προς τον όλεθρο.
Ο διχασμός του λαού είναι η πιο επικίνδυνη εξέλιξη, δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα, ας μείνουμε αυτή την φορά μακριά από τον κομματικό φανατισμό, να σκεφτούμε αυτή φορά με νου και λογική!
Θα πει ΝΑΙ στην ομαλότητα, θα πει ΝΑΙ στην αποτελεσματική διεκδίκηση των δικαιωμάτων του, θα πει ένα βροντερό ΝΑΙ στην Ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας μας!
Πηγή: Μιχάλης Πρωτοψάλτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου