Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ED PARKER'S KENPO KARATE ΚΥΘΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ

Με καλή διάθεση κι αισιοδοξία για νέες διακρίσεις, αναχώρησε από τον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων το μεσημέρι της Τρίτης 21/7, η ομάδα Ed Parker's Kenpo Karate Κυθήρων, για να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Φέτος η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Δουβλίνο, την πρωτεύουσα της Ιρλανδίας και θα αποτελέσει την πιο δυνατή δοκιμασία μέχρι τώρα για τους αθλητές από τα Κύθηρα. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Ιουλίου, ωστόσο τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα τις προηγούμενες ημέρες να συμμετέχουν σε διεθνή σεμινάρια από κορυφαίους δασκάλους του αθλήματος.
Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν οι: Παναγιώτης Χασάπης, Θεόδωρος Πρωτοψάλτης, Ναταλία Φατσέα και ο Δημήτρης Τσιμπέρης υπό τις οδηγίες του προπονητής τους και βετεράνου του αθλήματος κ. Παναγιώτη Τσιμπέρη ο οποίος θα συμμετάσχει και αυτός στους αγώνες μετά από πολλά χρόνια.
Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή επιστροφή στα Κύθηρα.
Από δεξιά η Ναταλία Φατσέα, ο Δημήτρης Τσιμπέρης, ο Παναγιώτης Τσιμπέρης, ο Θοδωρής Πρωτοψάλτης και ο Παναγιώτης Χασάπης, λίγο πριν την αναχώρησή τους από τα Κύθηρα


Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου