Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΌΣΟΥΣ ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΈΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ

Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, ευχαριστεί θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν και συνεισέφεραν ενισχύοντας το έργο της κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς της 17ης Ιουλίου, στην περιοχή της Δ.Κ. Νεάπολης και των γύρω Τοπικών Κοινοτήτων.
Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την ΕΜΑΚ, το Στρατό, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Σπάρτης, το Δήμο Ευρώτα, το Δήμο Ελαφονήσου και το Δήμο Ανατολικής Μάνης, για την άμεση ανταπόκριση  και τη συνδρομή τους.
Ευχαριστούμε επίσης, την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, το Παράρτημα Λακωνίας της Ελληνικής Ομάδας  Διάσωσης, το προσωπικό του Ο/Γ Πορφυρούσα, το Νοσοκομείο Μολάων, τα Κέντρα Υγείας Νεάπολης, Γυθείου και Αρεόπολης, το ΕΚΑΒ, το ΚΤΕΛ, το ξενοδοχείο LIMIRA MARE, την COCA COLA 3E,  τους ιδιοκτήτες  μηχανημάτων και Λαντζών,  τις ομάδες πυρασφάλειας,  το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Μονεμβασίας,  καθώς  και  τους  εθελοντές  συνδημότες  μας  που βρέθηκαν  από  την  πρώτη  στιγμή  στο σημείο της  πυρκαγιάς.
Επίσης κρίνουμε απαραίτητο να αναφερθούμε στη μεγάλη συμβολή όλων των φορέων που συντονίστηκαν, ήτοι το Λιμενικό Σώμα και την Αστυνομία, οι οποίοι συνέβαλαν στη διευκόλυνση της κίνησης των εμπλεκομένων δυνάμεων, στη διαχείριση των πολιτών και τη μεταφορά αυτών σε ασφαλή σημεία, τα Κέντρα Υγείας Νεάπολης, Γυθείου και Αρεόπολης που  λειτούργησαν σαν κινητοί σταθμοί βοήθειας, προκειμένου να προσφέρουν πρώτες βοήθειες στους κατοίκους και στο προσωπικό των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Τη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και επικοινωνίας, καθώς και όσους βοήθησαν στην επαναφορά σε λειτουργία των δικτύων ύδρευσης και όλους όσους συνέβαλαν με όλους τους τρόπους στην κατάσβεση της πυρκαγιάς και την επαναφορά της περιοχής σε πλήρη λειτουργία.

Πηγή: monemvasia.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου