Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ 27/5 (VIDEO-Δ.Τ.)

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Κυθήρων το απόγευμα της Παρασκευής 27/5 υπό την προεδρία του κ. Λάζαρου Βέζου. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και συγκεκριμένα:
1. Την πραγματοποίηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου για το καλοκαίρι του 2016 στο πλαίσιο του 2ου Δημοτικού Φεστιβάλ Κυθήρων "Ταξίδι στα Κύθηρα". Στις εκδηλώσεις περιλαμβάνονται σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα, όπως 2 μεγάλες συναυλίες από τη Φιλαρμονική του Πολεμικού Ναυτικού (30/7) και της Πολεμικής Αεροπορίας (25/9), το 45μελές χορευτικό τμήμα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Θεσσαλονίκης όπου κατοικούν πολλοί Κυθήριοι προερχόμενοι από τη Σμύρνη της Μ. Ασίας, 2 συναυλίες της χορωδίας ΚΕΥΘΟΣ που ο Δήμος θα ενισχύσει οικονομικά, η μεγάλη φωτογραφική έκθεση για τον αείμνηστο Μανόλη Φατσέα Φουριάρη καθώς και το χορευτικό συγκρότημα των Κυθηρίων της Αυστραλίας. Παράλληλα, σημαντικό μερίδιο στις εκδηλώσεις κατέχει η επίσημη συμμετοχή του Δήμου Κυθήρων στο αφιερωματικό έτος Ελλάδας - Ρωσίας 2016, όπου θα πραγματοποιηθούν επίσημες εκδηλώσεις για το Ρώσο Ναύαρχο Νικόλαο Φιλοσοφώφ. Το ΔΣ ενέκρινε επίσης τις δαπάνες για την επίσκεψη της πολυμελούς αντιπροσωπείας από τονΚαραβά της Κύπρου (7-12 Ιουλίου), στην οποία θα μετέχει μετά από πρόσκληση του Δημάρχου και ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Χρυσόστομος. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα και θα κυκλοφορήσει και αναλυτικό δίγλωσσο φυλλάδιο. 
2. Την επανεκτύπωση του έντυπου υλικού τουριστικής προβολής του Δήμου. 
3. Την αποδοχή της μελέτης για το νέο υδατόπυργο στις Αλεξανδράδες με κόστος 33.000,00€ που καλύπτεται από ίδιους πόρους.

Το Δ.Σ. θα συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη Τρίτη με κύριο θέμα την έγκριση της απαραίτητης 1ης αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή.
το video της συνεδρίασης:


Επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Κάμερα - φωτογραφίες: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo
Δελτίο Τύπου: kythira.gr
Video: TSIRIGOTV.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου