Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η ΆΦΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ.ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΠΑΛΤΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ 6.5.2016

Λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι της Παρασκευής 6/5, αφίχθη στα Κύθηρα ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδης Μπαλτάς, προκειμένου να εγκαινιάσει το ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Κυθήρων.
Στον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων υποδέχτηκαν τον Υπουργό, ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανώλης Χάρος και ο κ. Βύρωνας Πρωτοψάλτης Μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Κυθήρων.
Ο Υπουργός μετά την άφιξή του είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Δήμαρχο στον χώρο του αερολιμένα για ζητήματα των νησιών μας, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε για το ξενοδοχείο διαμονής του.
Με την ίδια πτήση έφτασε στα Κύθηρα και η κα. Ελένη Δημοπούλου εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τουριστικής Προβολής προκειμένου και αυτή να συμμετέχει στα εγκαίνια του Μουσείου.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7/5 στις 12 το μεσημέρι και στην συνέχεια ο Υπουργός κ. Μπαλτάς θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Δημαρχείο στη Χώρα.
(από αριστερά) ο Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αριστείδης Μπαλτάς και ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης
(από αριστερά) ο Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αριστείδης Μπαλτάς, ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης και η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής κα. Ελένη Δημοπούλου 


Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου