Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ 11.11.2016

Ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, μετά τη διενέργεια δημόσιων διαγωνισμών και την έγκριση των σχετικών πρακτικών από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση (που εξακολουθεί να καθυστερεί υπερβολικά), υπέγραψε τις εξής συμβάσεις:
1. Για την ετήσια παροχή υπηρεσίας αποκατάστασης βλαβών δικτύου ύδρευσης, ποσού 70.132,82€, με ανάδοχο τον Αθανάσιο Στρατηγό. Με την σύμβαση αυτή, συνεχίζεται η επιτυχημένη πολιτική του Δήμου στον τομέα της αποκατάστασης και επισκευής των βλαβών του δικτύου ύδρευσης στα Κύθηρα και Αντικύθηρα, μέσα από τη συνεργασία με τους ιδιώτες υδραυλικούς των Κυθήρων, αφού όπως είναι γνωστό ο Δήμος δεν διαθέτει επαρκές προσωπικό στην υπηρεσία ύδρευσης.
2. Για την προμήθεια νέων ηλεκτρονικών υπολογιστών και λογισμικού στο Δήμο, ποσού 32.272,59€, με ανάδοχο την εταιρεία Genious Tech. Με την προμήθεια αυτή ο Δήμος μας θα αποκτήσει νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές, πολυμηχανήματα καθώς και σταθεροποιητές τάσης που σήμερα δεν διαθέτει. Επίσης εξοπλίζεται με υπερσύγχρονα μηχανήματα η τεχνική υπηρεσία (Η/Υ υψηλών προδιαγραφών, plotter, σχεδιαστικά προγράμματα κ.λπ.). Μέρος των προς απόσυρση παλαιών Η/Υ, αφού επισκευαστούν και αναβαθμιστούν, θα διατεθούν στις σχολικές μονάδες των Κυθήρων.

3. Για την κατασκευή του νέου υδατόπυργου στις Αλεξανδράδες, ποσού 20.326,20€, με ανάδοχο τον Αντρέα Τραβασάρο - ΕΔΕ. Θα κατασκευαστεί νέος υδατόπυργος στη θέση "Αγία Κυριακή" καθώς ο ήδη υπάρχων έχει κριθεί κατεδαφιστέος.

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου