Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23.11.2016


Ολοκληρώθηκε η 32η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Θεσσαλονίκης Philoxenia 2016 με τη δυναμική συμμετοχή του Δήμου Κυθήρων, όπως αδιάλειπτα συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Επικεφαλής της αποστολής του Δήμου ήταν ο Δήμαρχος κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, ο οποίος μαζί με τα μέλη της αποστολής (αιρετοί, επιχειρηματίες και εθελοντές), πραγματοποίησε πολλές συναντήσεις με tour operators και hosted buyers, από την Βόρειο Ελλάδα και από χώρες του εξωτερικού. 
Το περίπτερο του Δήμου μας επισκέφθηκαν πολλοί Δήμαρχοι και στελέχη της αυτοδιοίκησης, ενώ αφιέρωμα για την έκθεση έκανε και η ΕΡΤ. 
Στο πλαίσιο της έκθεσης υπήρξε συνεργασία με την εντεταλμένη σύμβουλο τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής κα. Ελένη Δημοπούλου σχετικά με το φιλόδοξο πρόγραμμα συμμετοχής του Δήμου σε εκθέσεις τουρισμού της Ελλάδας και του εξωτερικού για το έτος 2017, σε μερικές εκ των οποίων ο Δήμος μας θα συμμετάσχει από κοινού με την Περιφέρεια.
Η σταθερή και διαρκώς αναβαθμιζόμενη παρουσία του Δήμου μας στην έκθεση PHILOXENIA έχει μέχρι σήμερα συμβάλει στην θετική εικόνα που παρουσιάζει το νησί μας στο κοινό της Βορείου Ελλάδος, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα ειδικά φέτος, τόσο με την δραστηριοποίηση 2 αεροπορικών εταιρειών στο απευθείας δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Κύθηρα, όσο και με τις αφίξεις Θεσσαλονικέων με πλοία, που σύμφωνα με τα στοιχεία είχαν θεαματική άνοδο.
Ο Δήμος μας συνεχίζει σταθερά την υλοποίηση του προγράμματος προβολής του νησιού μας, όπως αυτό έχει εγκριθεί από το Δ.Σ. με τη βεβαιότητα ότι οι κινήσεις και κατευθύνσεις που έχουν σχεδιαστεί από τη δημοτική αρχή βρίσκονται σε σωστή κατεύθυνση και αποδίδουν.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ εδώ (τα Κύθηρα στο 2:33)

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου