Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ


Παραδόθηκε σήμερα από το Δήμο μας στον Οίκο Ευγηρίας Κυθήρων, (Κασιμάτειο Γηροκομείο), ένας καινούργιος φορητός υπολογιστής, ο οποίος με τη βοήθεια του προσωπικού του ιδρύματος, θα χρησιμοποιηθεί από τους τροφίμους, προκειμένου να μπορέσουν να επικοινωνήσουν «ζωντανά», (με εικόνα και ήχο), με τους συγγενείς και φίλους τους αυτές τις Άγιες ημέρες, καθώς και όλο το χρονικό διάστημα κατά το οποίο λόγω της πανδημίας του κορωνοιού δεν θα είναι δυνατή η φυσική συνάντηση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Ο υπολογιστής διαθέτει το απαραίτητο υλικολογισμικό για τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές επικοινωνίας με εικόνα και ήχο όπως Skype, Viber, Messenger κλπ προκειμένου να είναι εύκολη η χρήση του. Επίσης μπορεί να συνδεθεί με τις κεντρικές τηλεοράσεις του ιδρύματος ή να λειτουργήσει ατομικά στα δωμάτια υπερηλίκων με ακουστικά και μικρόφωνο.
Η παραχώρηση του υπολογιστή υλοποιήθηκε μετά από πρόταση του Δημοτικού συμβούλου κ. Μάνου Τριφύλλη την οποία απεδέχθη και υλοποίησε άμεσα ο Δήμαρχός μας κ. Στράτος Χαρχαλάκης.
Τις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε, καθήκον όλων μας είναι να δείχνουμε πρωτίστως το ενδιαφέρον μας στους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας,  στους οποίους άλλωστε οφείλουμε την ύπαρξή μας.
*** Για την επικοινωνία με τους τροφίμους απαιτείται προηγουμένως επικοινωνία με το προσωπικού του Οίκου Ευγηρίας στο τηλέφωνο του ιδρύματος 27360 33301.
Τα στοιχεία επικοινωνίας προκειμένου να συνδεθεί κάποιος είναι:
Skype name: Γηροκομείο Κυθήρων
Viber τηλ.:  6988675084

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου