Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΧΕΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται», βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28/11 ο Αιμίλιος Χειλάκης.
Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στη Νάταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη για τη συμμετοχή του ως Ακύλας Μεγαρίτης στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», για την θεατρική παράσταση του έργου ''Προδοσία'' του Χάρολντ Πίντερ, που φέρει την σκηνοθετική του υπογραφή και στην οποία συμπρωταγωνιστεί μαζί με τη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου και τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, για την υλοποίηση ενός σημαντικού εγχειρήματος με audiobooks (ηχητικά βιβλία) αλλα και την πεποίθησή του πως οι άνθρωποι στην εποχή μας, πρέπει να έρθουν πιο κοντά ο ένας στον άλλο, «το μαζί θα μας σώσει, το καθένας μόνος του με τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στο τέλος της συνέντευξης η Ναταλία Γερμανού του επεφύλασσε ένα ξεχωριστό δώρο, ρωτώντας τον πρώτα ποιο είναι το αγαπημένο του νησί. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε τα Κύθηρα κι εκείνη του έδωσε ένα mouse pad με τυπωμένη στην επιφάνειά του, μια πανοραμική αεροφωτογραφία από το Διακόφτι Κυθήρων.
Ο Αιμίλιος Χειλάκης που μαζί με τη σύζυγό του δεν κρύβουν την αγάπη τους για τα Κύθηρα και κάθε καλοκαίρι περνάνε πολύ χρόνο στο νησί μας, άνοιξε το δώρο κι έδειξε στην κάμερα το σημείο που κάνει μπάνιο στο Διακόφτι!
Κλείνοντας η Ναταλία Γερμανού δεν παρέλειψε να στείλει τα φιλιά της στη μητέρα της που μένει στα Κύθηρα και την παρακολουθεί από εκεί, λέγοντας πως είναι ένα νησί με φοβερή ενέργεια και το αγαπάει κι εκείνη πολύ!

Mπορείτε να δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» της Κυριακής 28/11: ΕΔΩ
Στο σημείο 1:20:20 ξεκινάει η συνέντευξη με τον Αιμίλιο Χειλάκη ενώ στο σημείο 1:37:40 του δίνει το δώρο με αναφορά στα Κύθηρα.

Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Πηγή: alphatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου