Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΟΥΡΗ - ΆΚΑΡΠΕΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΟΦΙΟΥ

Μέσω δελτίου τύπου ανακοινώθηκαν έμμεσα, οι πρώτοι υποψήφιοι του νέου συνδυασμού του κ. Ζαχαρία Σουρή '' Όλοι Μαζί Κύθηρα Αντικύθηρα''.
Πιο συγκεκριμένα στο Δελτίο Τύπου στις 9/8, επιβεβαιώθηκαν οι υποψηφιότητες των κυρίων Πάρη Γεωργιλά, Θοδωρή Ζαντιώτη, Ιππόλυτου Πρέκα και της κυρίας Έλενας Μαγείρου.
Οι κύριοι Νίκος Μαγουλάς και Μάνος Τριφύλλης, το είχαν ανακοινώσει ήδη σε ραδιοφωνικές τους συνεντεύξεις.
Παρά τον αρχικό σχεδιασμό του συνδυασμού, που προέβλεπε την ανακοίνωση όλων των υποψηφίων μέχρι τα τέλη Ιουλίου, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και στο σταθμό μας ο επικεφαλής κ. Σουρής, φαίνεται πως αυτό άλλαξε και μετατέθηκε χρονικά.
Πληροφορίες του σταθμού μας αναφέρουν πως ο κ. Σουρής ήδη έχει καταθέσει στο Πρωτοδικείο το συνδυασμό του, οπότε μένει να δούμε τον τρόπο παρουσίασης ολόκληρου του ψηφοδελτίου του, καθώς και την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματός του.
Κλείνοντας παρά τις συζητήσεις που υπήρξαν, αυτή τη στιγμή η πιθανότητα συνεργασίας του συνδυασμού του κ.Σουρή με την ομάδα του κ. Σοφίου δείχνει να απομακρύνεται, τουλάχιστον αυτό διαρρέεται κι απ' τις δύο πλευρές.
Φυσικά μέχρι το τέλος Αυγούστου υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος για πολιτικές ζυμώσεις και διεργασίες κι όλα μπορεί να ανατραπούν.
Για ότι νεότερο θα επανέλθουμε.

Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου