Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΙΠΠΟΛΥΤΟΥ ΠΡΕΚΑ

Την συστράτευσή του με την αυτοδιοικητική παράταξη «Όλοι Μαζί, Κύθηρα-Αντικύθηρα» και με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ζαχαρία Σουρή γνωστοποιεί με πολιτική δήλωση ο Ιππόλυτος Πρέκας.

Αναφέρει:

Όλοι Μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε αποφασιστικά στην πρόοδο Κυθήρων και  Αντικυθήρων.
Όλοι Μαζί μπορούμε να αφουγκραστούμε τα μηνύματα των καιρών, μπορούμε να εναρμονιστούμε με τις σύγχρονες απαιτήσεις, μπορούμε να χαράξουμε στρατηγικές για ένα μέλλον υψηλών προσδοκιών για τους ανθρώπους των νησιών μας.
Όλοι Μαζί μπορούμε να τα πάμε καλύτερα από κάθε έναν…
Με ευθύνη, ενσυναίσθηση και προοπτική. Με όλους εμάς που καθημερινά δοκιμαζόμαστε στον επαγγελματικό στίβο, που στηριζόμαστε στις δικές μας «πλάτες», που ξέρουμε τις δυσκολίες του να ζεις στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα, να έχεις οικογένεια, να μεγαλώνεις παιδιά, να ονειρεύεσαι ένα φωτεινό μέλλον και να παλεύεις για αυτό…
Νιώθω σιγουριά, ότι με την ομαδική προσπάθεια που καταβάλλουμε τους τελευταίους μήνες, θα κερδίσουμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ αυτό που αξίζουμε ως Τσιριγώτες και ως Λιώτες. Το πιστεύω ακράδαντα γιατί σημασία έχει να μπορείς να δώσεις το χέρι στον άλλο, να ενώσεις δυνάμεις, να πεις ναι, μπορώ «να ταιριάξω τα χνώτα μου» μαζί του, δεξιά κι αριστερά, σε νότο και βορρά. Εγώ μπορώ να ξεπεράσω τις διαχωριστικές γραμμές του χθες και να αναγνωρίσω, να αναχαιτίσω τους κινδύνους που εγκυμονούν οι κενοδοξίες και οι αριβισμοί. Μπορώ να τα βρω με όλους όσοι αποδέχονται ένα κοινό πρόγραμμα ανάπτυξης και προόδου με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Να βάλουμε ένα τέλος στο τέλμα και να ξεκινήσουμε μια νέα ομαδική προσπάθεια. Να κρατήσουμε κάθε καλό που έχει γίνει, από όποιον έχει γίνει και να χαράξουμε επιτέλους μια στρατηγική με αρχή-μέση και τελικό στόχο! Να σταματήσουν οι αυτοσχεδιασμοί που απλά θέλουν να εντυπωσιάσουν αλλά δεν παράγουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Ευελπιστώ να συμβάλλω στην πιο δημοκρατική λειτουργία του Δήμου μας.
Ευελπιστώ να συμβάλλω στην πολύπλευρη οικονομική ανάπτυξη και στην αύξηση του πληθυσμού των νησιών μας.
Ευελπιστώ να συμβάλλω στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Θα βάλω όλες τις δυνάμεις μου για την επίτευξη αυτών των σκοπών. Μοναδική μου «εξάρτηση» είναι οι αρχές και οι αξίες μου. Όσοι εκτιμάτε ότι είχα μια τίμια και ψύχραιμη προσέγγιση των κυθηραϊκών τεκταινομένων μέσω του ενημερωτικού ιστότοπου KytheraNews, θέλω να γνωρίζετε ότι δεν θα αλλάξει τίποτα τώρα που θα είμαι υποψήφιος.
Συστρατεύομαι στην συλλογική προσπάθεια για έναν Δήμο που θα λύνει προβλήματα, θα χαράσσει στρατηγικές και θα τις υλοποιεί…
Προχωράω μαζί με τον Ζαχαρία που έχουμε κοινό όραμα, κοινούς στόχους, κοινές ανησυχίες. Έναν νέο άνθρωπο που έχει δοκιμαστεί στον ιδιωτικό τομέα και έχει πετύχει.
Εμείς «Όλοι Μαζί» αφήνουμε την άνεση της ιδιώτευσης και της εύκολης κριτικής και ζητάμε να μας κρίνετε αυστηρά για αυτά που προτείνουμε, αλλά και για την μέχρι τώρα προσωπική μας πορεία.
Όλοι Μαζί Αξίζουμε Περισσότερα. Απλώνουμε το χέρι προεκλογικά σε όλους όσοι βλέπουν κάτι θετικό μέσα στο πρόγραμμα μας. Την ίδια προσέγγιση θα έχουμε και μετά τις εκλογές, συνεργασία με όλους χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς προαπαιτούμενα, πάνω σε ένα σαφές και διάφανο πρόγραμμα!
Για να μπορούμε αύριο να πούμε στα παιδιά μας ότι εμείς παλέψαμε για έναν καλύτερο δικό τους κόσμο!

Πηγή: Ιππόλυτος Πρέκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου