Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20.12.2013

Σειρά εγγράφων απέστειλε ο Δήμαρχος Κυθήρων, κ. Θεόδωρος Γ. Κουκούλης, σε διαφόρους φορείς, τα οποία αποβλέπουν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών των Κυθήρων.
Συγκεκριμένα, απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Αegean Air, κ. Θεόδωρο Βασιλάκη, ζητώντας του αλλαγή σε ορισμένα δρομολόγια της θερινής περιόδου 2014, ώστε να καλύπτονται καλύτερα και οι κάτοικοι των Κυθήρων και ταυτόχρονα να εξυπηρετούνται περισσότερο οι δυνητικοί επισκέπτες του νησιού μας προερχόμενοι από το εξωτερικό, χωρίς να χρειάζεται να διανυκτερεύσουν στην Αθήνα.

Επίσης, με έγγραφά τους προς τα Υποκαταστήματα των Τραπεζών Πειραιώς και ΕΤΕ στα Κύθηρα ζήτησε να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την τοποθέτηση ΑΤΜ ( Μηχανήματος Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών) στο αεροδρόμιο για να εξυπηρετούνται οι ταξιδιώτες.
Επί πλέον, απέστειλε στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρο Τατούλη, έγγραφο με το οποίο του ζητεί να αναλάβει πρωτοβουλία για την τοποθέτηση Doppler Radar (μετεωρολογικού σταθμού) στη ΝΑ Πελοπόννησο, το οποίο θα βοηθήσει τα μέγιστα στην ασφάλεια των πτήσεων και η λειτουργία του θα ελαχιστοποιήσει τις ματαιώσεις πτήσεων προς τα Κύθηρα, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Ο κ. Δήμαρχος. έξ άλλου, παρακολούθησε τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στα Φράτσια την Πέμπτη το πρωί, στο Νηπιαγωγείο Λιβαδίου το απόγευμα της ιδίας ημέρας και του Δημοτικού Σχολείου Χώρας – Καρβουνάδων την Παρασκευή το πρωί στον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο.
Τέλος, δέχθηκε θερμότατη επιστολή από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, κ. Χρυσόστομο με την οποία ο Σεβασμιώτατος του εύχεται για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος, ενώ τον ευχαριστεί για την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο μαζί με την αντιπροσωπεία του Δήμου μας προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες Αδελφοποιήσεως των Δήμων Καραβά Κύπρου και Κυθήρων.

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου