Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ ΣΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΣΤΟ ΑΠΕ

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι "διαβεβαιώσεις" του Υπουργείου μόνο σαφήνεια δεν μας δείχνουν. Πρόκειται για κλασικές δηλώσεις εφησυχασμού που στην ουσία δεν μας φωτίζουν σε τίποτα και αν κανείς τις διαβάσει προσεκτικά θα δει ότι δεν μας διαβεβαιώνουν για το άμεσο μέλλον: "δεν έχουμε λάβει επίσημη απόφαση για τη διακοπή της σύνδεσης, η γραμμή όμως είναι κοστοβόρα"... Επίσημη δεν λάβατε, ανεπίσημη λάβατε;;; Απαντήστε!!! "Κάλλιον το προλαμβάνειν του θεραπεύειν"!!!
ΠΡΑΞΑΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ Δ Ε Ν ΛΥΘΗΚΕ!!! 
Αν το Υπουργείο θέλει να διατηρήσει τη γραμμή οφείλει άμεσα να εκδώσει επίσημο γραπτό δελτίο τύπου, και όχι να αναφέρεται μέσω στελεχών και εκπροσώπων του που ούτε να ονόματά τους δεν δημοσιεύονται. Το ίδιο οφείλει να πράξει άμεσα και η ΛΑΝΕ, καθώς απέστειλε τα εγκεκριμένα δρομολόγια μέχρι 28 Αυγούστου 2014 στους πράκτορες, τα λιμεναρχεία και τους τοπικούς φορείς, χωρίς όμως να έχει ανοικτά πλάνα κρατήσεων με αποτέλεσμα τα δρομολόγια να παραμένουν ανεφάρμοστες θεωρίες. Αν όντως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, τότε γιατί η ΛΑΝΕ δεν μας δίνει τη δυνατότητα να προβούμε από τώρα σε κρατήσεις εισητιρίων μέχρι τον Αύγουστο του 2014;;; Σε όλα τα νησιά μπορεί κανείς να κάνει κρατήσεις μήνες πριν, μόνο εδώ είμαστε με την ψυχή στο στόμα και περιμένουμε τις Παρασκευές να μάθουμε να θα έχει δρομολόγοιο τις Δευτέρες!!! Κάτι συμβαίνει και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Από την άλλη πλευρά, οι όποιες διαβεβαιώσεις του Υπουργείου στέκονται στον αντίποδα τόσο των δηλώσεων του ιδίου του Υπουργού προς τον κ. Γλυτσό πριν λίγες μέρες, όσο και των συμβούλων του προς τον κ. Αντιδήμαρχο και τον κ. Αλοίζο που ήταν και ΜΟΝΕΣ αφορμές για την κινητοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας (Δήμου, φορέων, συλλόγων, Αντικυθηρίων κ.λπ.).
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!

Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου