Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22/5/2014


Η ψήφος κατά συνείδηση στις επαναληπτικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής αποτελεί τη μεγάλη πρόκληση όχι μόνο για τους ψηφοφόρους αλλά κυρίως για το ίδιο το Τσιρίγο. 

Κρίνονται τα επόμενα 5 χρόνια, κρίνεται η ζωή και η καθημερινότητα όλων μας.
Αν η απερχόμενη Δημοτική Αρχή είχε ουσιαστικό έργο να επιδείξει, τότε δεν θα υπήρχαν άλλοι 3 συνδυασμοί απέναντί της στις Εκλογές. Το 63% του εκλογικού σώματος ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ τον κ. Κουκούλη και τη διοίκησή του. Ζήτησε ΑΛΛΑΓΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ της παρούσας κατάστασης.
Οι δημόσιες τοποθετήσεις των κ. κ. Λουράντου και Χάρου αποτελούν ακόμα μία επιβεβαίωση της βαθειάς θέλησης όλων για μια νέου τύπου διοίκηση, μια αλλαγή σκυτάλης στη δημοτική ηγεσία. Κανένας μας δεν μπορεί να πεισθεί ότι η παρούσα δημοτική αρχή ξαφνικά θα αλλάξει το ένδυμά της και θα διοικήσει με νέες αρχές, αξίες, νοοτροπία και λογική. Κανένας δεν πείθεται ότι ο εκλεγμένος Αντιδήμαρχος – Εργολάβος δεν θα συνεχίσει να είναι εργοδότης και εργολήπτης ταυτόχρονα. Κανένας δεν πιστεύει ότι στα επόμενα 5 χρόνια θα σταματήσει το «Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει»!!!
Κανένας δεν πείθεται ότι ξαφνικά και ως διά μαγείας μέσα στα επόμενα χρόνια, θα πράξει ο κ. Κουκούλης όσα δεν κατάφερε να πράξει στα προηγούμενα 8. Κανένας δεν πείθεται ότι ξαφνικά η παράταξη του κ. Κουκούλη θα ενεργεί με διαφάνεια (να θυμίσω ότι εκκρεμούν εις βάρος της σοβαρές δικαστικές εμπλοκές για το ακριβώς αντίθετο), θα φερθεί με σεβασμό απέναντι στην Εγχώριο Περιουσία (που μέχρι σήμερα προσπάθησε να της καταργήσει το αυτοδιοίκητο και αυτεξούσιο) και ότι θα συνεργαστεί με τους τοπικούς Προέδρους και εκπροσώπους (που μέχρι σήμερα δεν συνεργάστηκε, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις συγκεκριμένων χωριών).
Ο κ. Κουκούλης, μπροστά στην έκδηλη αγωνία του ενόψει των επαναληπτικών εκλογών υπόσχεται στους πάντες τα πάντα προκειμένου να επανεκλεγεί.
Ο κόσμος όμως γνωρίζει. 
Ας συγκρίνει τους εκλεγμένους Συμβούλους και των δύο παρατάξεων και θα καταλάβει ποιος θα υπογράφει και ποιος θα αποφασίζει σε μία ενδεχόμενη επανεκλογή του κ. Κουκούλη.
Ο Κυθηραϊκός Λαός ΔΕΝ θέλει μία από τα ίδια! Οι νέοι άνθρωποι θέλουν να παραμείνουν στον τόπο και να στηριχθούν, όχι με ασφάλτους και τσιμέντα, αλλά με μια άλλη νοοτροπία άσκησης της διοίκησης, με έργα, δράσεις και παρεμβάσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα και όχι εξυπηρέτησης προσωπικών συμφερόντων αιρετού – εργολάβου.
Ο δικός μας συνδυασμός ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ότι θα συνεργαστεί στενά με όλες τις παρατάξεις, επιδιώκοντας την όσμωση ιδεών, προτάσεων και πρωτοβουλιών για το μέλλον του τόπου μας. Το πρόγραμμά μας ισχύει στο ακέραιο και σε αυτό προστίθενται και τα προγράμματα, οι ιδέες και οι αρχές και των άλλων συνδυασμών που πιστεύουμε ότι έχουν πολλά να δώσουν στον τόπο μας εάν ιδωθούν υπό το πρίσμα της συνέργειας και όχι στη λογική «συμπολίτευση – αντιπολίτευση», «άσπρο και μαύρο». Τέτοιες λογικές δεν υπάρχουν μέσα στη σκέψη μας.
Η δική μας Δημοτική Αρχή θέτει το «εμείς» ως προμετωπίδα κάθε πράξης, πρωτοβουλίας και ενέργειάς της. Στο ΕΜΕΙΣ συμπεριλαμβάνονται ΟΛΟΙ, χωρίς αποκλεισμούς και δήθεν παντογνωσίες όπως έγινε τα τελευταία χρόνια.

Κύθηρα Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου