Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΘΗΡΩΝ

Η οργάνωση Κυθήρων του ΣΥΡΙΖΑ συγχαίρει τους δημότες των νησιών μας για την στήριξη των συνδυασμών της Αριστεράς στις εκλογές. Η ανάδειξη της Αριστεράς σε πρώτη πολιτική δύναμη, δίνει νέα ώθηση για την τελική ανατροπή των καταστροφικών πολιτικών που ακολουθεί η κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ.
Η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο αντιπεριφερειάρχης Τάκης Χατζηπέρρος και ο Νώντας Βέζος είμαστε σίγουροι οτι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την βελτίωση της ζωής όλων μας.
Με τα αποτελέσματα που έβγαλαν και οι τρεις κάλπες αυτών των εκλογών ανοίγονται νέοι δρόμοι για την αναπτυξιακή πορεία του νησιού μας, την προστασία των πόρων και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Προπαντώς η Περιφέρεια επαναφέρει τις ανάγκες των πολιτών στο επίκεντρο της πολιτικής.
Σας καλούμε όλους καί όλες να συνδράμετε τις συλλογικές προσπάθειες που θα δυναμώσουν την δημοκρατία και την διαφάνεια στα νησιά μας, θα εμποδίσουν την άνοδο των ακροδεξιών φασιστικών αντιλήψεων καί θα δώσουν ελπίδα στους νέους για να αλλάξουμε την Ελλάδα.

Πηγή: Σύριζα Κυθήρων

1 σχόλιο:

  1. Αν συνεχισετε να λετε τετοιες ανοησιες και να καπηλευεστε τις τοπικες εκλογες προς ιδιον οφελος δεν θα γινετε ποτέ κυβερνηση.Οι κατοικοι των Κυθηρων δεν ψηφισαν κομματικα αλλα προσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή