Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΝΕ

Η οργάνωση Κυθήρων του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει απόλυτα την διαμαρτυρία και τα αιτήματα των επαγγελματιών και κατοίκων των Κυθήρων για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργήσει η εταιρεία LANE LINES στην φετινή τουριστική περίοδο.
Τα νησιά μας βιώνουν για άλλη μια φορά την αβεβαιότητα και την υποβάθμιση από την εταιρεία που τροφοδοτείται με εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο από το υστέρημα του ελληνικού λαού. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η υπάρχουσα από το παρελθόν νομοθεσία δεν μπορεί να επιβάλλει κανόνες αξιοπιστίας και συνέπειας στις ελληνικές θάλασσες.
Ζητήσαμε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Α΄ Πειραιά να συνεχίσουν την δραστηριότητα τους , σε συνεννόηση με την τοπική μας αυτοδιοίκηση, για επαναφορά κάποιας κανονικότητας στη γραμμή και τη εφαρμογή κανόνων που θα σταματήσουν την αυθαιρεσία στην ερμηνεία των συμβάσεων και των υποχρεώσεων των εταιρειών.
Είναι άμεση και επιτακτική η ανάγκη βιώσιμης και αξιόπιστης λύσης στην περιοχή μας και σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε τόσο τοπικά όσο και κεντρικά. Θεωρούμε ότι υπάρχουν προοπτικές που θα αναδειχθούν σε σύντομο διάστημα και θα επιτρέπουν τα χρήματα που δαπανώνται από τον προϋπολογισμό να μην καταλήγουν στον πίθο των Δαναίδων.

ΚΥΘΗΡΑ 20/6/2017

Πηγή: ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΘΗΡΑ (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου