Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ: ''ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ''


Την άμεση αντικατάσταση του πλοίου «Βιτσέντζος Κορνάρος» που είναι εδώ και μέρες ακινητοποιημένο λόγω μηχανικής βλάβης ζητά με επιστολή του προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και την πλοιοκτήτρια εταιρεία ο δήμαρχος Κισσάμου.
Ειδικότερα, ο Θοδωρής Σταθάκης αναφέρεται σε ανάλογη επιστολή του δημάρχου Κυθήρων, καθώς και στις αντιδράσεις των δημάρχων Καλαμάτας και Ανατολικής Μάνης. 
Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, «ως δήμος Κισσάμου εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το μέγιστο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το Ε/Γ-Ο/Γ "Βιτσέντζος Κορνάρος", η ακινησία του οποίου έχει προκαλέσει μια ιδιότυπη και ταυτόχρονα, εξόχως αρνητική εξέλιξη σε ό,τι αφορά τον εσωτερικό τουρισμό των περιοχών μας».
Όπως τονίζει επικαλούμενος τη σχετική νομοθεσία, «η εκτέλεση των εγκεκριμένων δρομολογίων είναι υποχρεωτική για την ανάδοχο εταιρεία, ενώ η εταιρεία έχει δικαίωμα να αντικαταστήσει το πλοίο με άλλο ανάλογων προσόντων».
Σύμφωνα με την επιστολή του δημάρχου Κισσάμου, δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα επισκευαστεί το πλοίο, που συνδέει την Κρήτη με τα Κύθηρα, την Πελοπόννησο και τον Πειραιά.

Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου