Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

ΣΕ 11 ΏΡΕΣ ΚΑΙ 31 ΛΕΠΤΑ Η ΟΜΑΔΑ PASTRA CRETONAXIOSA ΈΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ 38km ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

Σε μόλις 11 ώρες και 31 λεπτά τα μέλη της ομάδα Pastra Cretonaxiosa κάλυψαν κολυμπώντας μια απόσταση 38 χιλιομέτρων, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το δεύτερο δύσκολο εγχείρημά τους (μετά το πέρασμα της Μάγχης πέρυσι) να φτάσουν στα Αντικύθηρα από τα Κύθηρα, με μόνη κινητήριο δύναμη την δύναμή και τη θέλησή τους.
Η ομάδα ξεκίνησε την Κυριακή 4/6 και ολοκλήρωσε της προσπάθειά της σήμερα Δευτέρα 5/6, καλύπτοντας τη διαδρομή σε δύο φάσεις.
Σε όλη τη διαδρομή οι αθλητές είχαν την υποστήριξη συνοδευτικό σκάφους ασφαλείας αλλά και πλωτού του Λιμενικού σώματος από τη Νεάπολη Βοιών.
Η προσπάθεια αυτή έγινε στα πλαίσια ενίσχυσης των Ελλήνων αθλητών του Charity4U (Αθλητισμός για όλους) και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.
Παρακάτω σας παραθέτουμε και τη χαρακτηριστική ανάρτηση στο profile της ομάδας μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του εγχειρήματός τους:
<< Φίλοι μας καλοί!
Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι ο διάπλους Κυθήρων - Αντικυθήρων ολοκληρώθηκε επιτυχώς σε 11 ώρες και 31'. Η παρουσία του λιμενικού με σκάφος απο την Νέαπολη αποτέλεσε ιδιαίτερα ενισχυτικό παράγοντα στο αίσθημα ασφάλειας που είχαμε για τον αγώνα και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τόσο το πλήρωμα του σκάφους 123 όσο και όλη την δύναμη του Λιμεναρχείου Νεαπόλεως. Το βίντεο κατά την στιγμή του τερματισμού όπου ο Βαγγέλης Ζουρμπάκης ακουμπά το βορειότερο σημείο των Αντικηθύρων "Κεφαλή". Στην φωτό η ομάδα σύσσωμη!!!! >>
Στιγμιότυπο από video της ομάδας που αναρτήθηκε όταν έφτασαν στα Αντικύθηρα


η ομάδα έχοντας φτάσει στο νησί των Αντικυθήρων

Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 
Πηγή - φωτογραφίες: Pastra Cretonaxiosa (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου