Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 5/6 ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΜΕΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΒΟΙΩΝ

Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και εορτασμού της Αγίας Τριάδος Πολιούχου της Νεάπολης, θα πραγματοποιηθεί η τέλεση των εγκαινίων του χώρου ανάπλασης σε παραλιακό τμήμα της πόλης.
Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας και η Δημοτική Κοινότητα Νεάπολης σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τον εορτασμό της Αγίας Τριάδος Πολιούχου της πόλης.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:
Σάββατο 3 Ιουνίου 2017
ΩΡΑ 21:30 Παραδοσιακό πανηγύρι από τον πολιτιστικό σύλλογο Βατίκων

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017
ΩΡΑ 07:00 Σημαιοστολισμός δημοτικών και  ιδιωτικών καταστημάτων και οικιών
ΩΡΑ 19:00 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετα Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος  Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης  κ.κ. Ευσταθίου. Μετα το πέρας του Εσπερινού θα ακολουθήσει Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας εντός της πόλεως συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής.
Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017
ΩΡΑ 07:00 Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιου πλαισιωμένου υπό του ιερού κλήρου.
ΩΡΑ 09:45 Πέρας προσελεύσεως επισήμων
ΩΡΑ 12:00 Τελετή εγκαινίων χώρου ανάπλασης στην παραλία της Νεάπολη Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιου
ΩΡΑ 21:30 Στην πλατεία της Νεάπολης το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατίκων θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς.

Πηγή: monemvasia.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου