Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΌΜΙΛΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διήμερη εκδρομή του τμήματος ποδοσφαίρου του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κυθήρων στη Λακωνία.
Την αποστολή αποτελούσαν 15 αθλητές και 2 αθλήτριες 12-16 ετών με συνοδεία από τον προπονητή τους Λευτέρη Μπράτη και γονείς των αθλητών.
Η ομάδα έδωσε δύο φιλικά το Σάββατο 20 Απριλίου, το πρώτο με την ομάδα της Νεάπολης όπου κέρδισε 0-3 και το δεύτερο το ίδιο απόγευμα με την ομάδα της Συκέας στο οποίο ηττήθηκε 5-2.
Η Ομάδα του Ν.Α.Ο.Κ. αποκόμισε σπουδαίες εμπειρίες από τα δύο παιχνίδια και το σίγουρο είναι ότι οι νεαροί αθλητές το ευχαριστήθηκαν.
Ευχαριστούμε πολύ τον Παναγιώτη Δρακάκη για την χορηγία του στη μεταφορά της αποστολής. Επίσης την εταιρεία Triton ferries και τους πλοιοκτήτες κυρίους Τουρλουμούση και Τσαϊλά για τη δωρεάν μεταφορά των αθλητών με το πλοίο Πορφυρούσα αλλά και τον πάτερ Παναγιώτη που μεσολάβησε.
Ευχαριστούμε επιπλέον και τους γονείς που συνόδευαν την αποστολή αλλά και τον προπονητή του τμήματος ποδοσφαίρου Λευτέρη Μπράτη που προσέφερε στα παιδιά μια διαφορετική ποδοσφαιρική εμπειρία!
Ευχομαστε Καλό Πάσχα σε όλους τους αθλητές και τις οικογένειες τους!

Εκ του Δ.Σ.
του Ν.Α.Ο. Κυθήρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου