Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014 - 2019

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας 22 Απριλίου 2019, έλαβε χώρα η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων με μοναδικό θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για την περίοδο 2014-2019. Η συνεδρίαση έγινε στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Φρατσίων και υπήρξε σημαντική συμμετοχή δημοτών και κατοίκων, ενώ η διαδικασία εξελίχθηκε υποδειγματικά και με άκρως δημοκρατικό τρόπο.
Ο Δήμαρχος κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης και τα μέλη της διοίκησης του Δήμου ανέλυσαν τις δράσεις και πρωτοβουλίες της περιόδου αυτής, ενώ τοποθετήθηκαν οι αρχηγοί των παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι και δημότες. Από το Δήμαρχο απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις και δόθηκαν αναλυτικά στοιχεία για έργα του Δήμου και για μια σειρά σημαντικών θεμάτων και πρωτοβουλιών.
Ο απολογισμός πεπραγμένων εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, μειοψήφησαν οι κύριοι Δημήτρης Φατσέας, Παναγιώτης Μεγαλοκονόμος, Αντώνης Πρωτοψάλτης και Μανόλης Χάρος.
Διαβάστε την εισαγωγική ομιλία του Δημάρχου: εδώ
Διαβάστε τον απολογισμό πεπραγμένων και τα συνημμένα: εδώ
Δείτε την βίντεο-παρουσίαση: εδώ




















Δείτε το βίντεο ολόκληρης της συνεδρίασης:

Επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες - κάμερα - επιμέλεια: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo
Δελτίο Τύπου: kythira.gr
Video: TSIRIGO TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου