Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

ΈΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ 2019

Με μεγάλη επιτυχία η Ένωση μας πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα της στο μουσικό κέντρο των συμπατριωτών μας Ανδρόνικου Διονυσίου και Κατσανεβάκη Δέσποινας  << Ο ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ >> στο Ρέντη την Κυριακή 7 Απριλίου.
Μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας παρευρέθηκαν όπως επίσης και αρκετοί φίλοι της Ένωσης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Υπουργός και βουλευτής κος Θ.Δρίτσας, οι βουλευτές κος Κ.Κατσαφάδος, Ελ. Σταματάκη και εκπρόσωπος της επίσης βουλευτή κας Γ.Γεννιά, οι πολιτευτές κα Ζ.Ρούσσου, κος Σπ.Σπυρίδων και κος Ι.Σωτήρχος, ο πρώην πολιτευτής κος Δημ.Καρύδης, εκ μέρους της περιφέρειας ο συμπατριώτης μας Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Π.Χατζηπέρος, ο Δήμαρχος Καλλίθέας κος Δ.Κάρναβος που η καταγωγή του είναι από το νησί, ο πρόεδρος της Κυθηραϊκής Αδελφότητας κος Βρ.Κυπριώτης με μέλη αυτής, ο αρχαιολόγος κος Αρ.Τσαραβόπουλος και ο φωτορεπόρτερ της Κοινωνικής κος Δημ.Κρητικός.
Ο πρόεδρος της Ένωσης κος Γ.Κωνσταντίνου στην αρχή απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και στην συνέχεια μας διασκέδασαν οι συμπατριώτες μας οργανοπαίχτες Χρ.Χαρχαλάκης στο βιολί και Γρ.Αλυσσανδράκης στην λύρα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπατριώτες και φίλους της Ένωσης για την μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση και στην ενίσχυση του συλλόγου καθώς επίσης και την διεύθυνση του κέντρου και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση και πλούσιο μενού που μας παρείχαν.












ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου