Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

ΈΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ AQUA JEWEL ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ - ΠΑΝΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ: ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

Ήτα αργά το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαρτίου 2020 (βλ. ΕΔΩ) όταν το Ε/Γ-Ο/Γ AQUA JEWEL της SEA JETS, πέρασε για πρώτη φορά το φανάρι του Διακοφτιού κι έδεσε στο λιμάνι με τόση χάρη μέσα σε ελάχιστο χρόνο, σαν να το ήξερε καιρό, λες κι ήταν το λιμάνι του!
Η πανδημία του κορωνοϊού που εξαπλωνόταν με ραγδαίους ρυθμούς σε όλο τον πλανήτη κι ακόμα δυστυχώς ταλαιπωρεί τον κόσμο, δεν επέτρεψε τότε η υποδοχή να είναι η ανάλογη, όμως οι λιγοστοί κάτοικοι που κατεβήκαμε στο λιμάνι να το δούμε για πρώτη φορά αποκομίσαμε πολύ θετικές εντυπώσεις.
Η SEA JETS είναι μια απ' τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελληνική ακτοπλοϊα, με σύγχρονο στόλο και τεχνογνωσία, ενώ το AQUA JEWEL είναι ένα από τα νεότερα πλοία που δρομολογήθηκαν ποτέ στις γραμμές των νησιών μας.
Τη θέση του σκεπτικισμού που είχε αναπτυχθεί σε κάποιους νησιώτες και σε ένα βαθμό ήταν λογικός, καθώς σε κάθε τι καινούργιο συμβαίνει αυτό, γρήγορα πήραν τα θετικά σχόλια και η ικανοποίηση για το νέο μας πλοίο, που κατά γενική ομολογία αποτέλεσε αναβάθμιση για τις γραμμές των Κυθήρων και των Αντικυθήρων.
Το AQUA JEWEL και το πλήρωμά του, σε μία πολύ δύσκολη χρονιά λόγω κορωνοϊου, εξυπηρέτησε τα νησιά μας με ασφάλεια και συνέπεια προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τους ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό.
Ακολουθεί το μήνυμα του κ. Παναγιώτη Δρακάκη, πράκτορα της εταιρείας στα Κύθηρα, που με τον επαγγελματισμό του και την εμπειρία του έπαιξε κι αυτος καθοριστικό ρόλο στη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των κατοίκων και της εταιρείας:
«Σήμερα, 06 Μαρτίου 2021, κλείνει Ένας χρόνος της εταιρίας Seajets και του πλοίου Aqua Jewel στην εξυπηρέτηση των νησιών μας.
Ως αντιπρόσωποι της εταιρίας στα Κύθηρα, τα Αντικύθηρα και τη Νεάπολη νιώθουμε υποχρεωμένοι να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το επιβατικό κοινό για την απέραντη υποστήριξη, αλλά φυσικά και στην εταιρία και το πλήρωμα του πλοίου Aqua Jewel για την συνέπεια και την - κατά γενική ομολογία του κόσμου - άριστη εξυπηρέτηση!!!
Προχωράμε δυνατά, μένουμε ασφαλείς, σύντομα έρχονται καλύτερες μέρες»

Ακολοθούν εικόνες από το φωτογραφικό αρχείο του Παναγιώτη Μπαχτή, με στιγμές του πλοίου, αυτό τον ένα χρόνο στις γραμμές των νησιών μας:















Κείμενο - Επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες αρχείου Παναγιώτη Μπαχτή
Πηγή: Πάνος Δρακάκης
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

6 σχόλια:

  1. Το ότι μερικές φόρες το παίζουμε στα ζάρια για το που θα δέσει το καράβι έχει ενα ενδιαφέρον,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα τι σε νοιάζει; αφού δεν ταξιδεύεις

      Διαγραφή
    2. και που ξέρεις εσυ τι κάνω η πότε ταξιδεύω. άλλα αμα είσαι ολη μέρα καθισιό τοτε φυσικό είναι να τα ξέρεις

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή