Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΔΙΟΥ - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΛΑΔΩΜΑ'' ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ 5/11

Την Παρασκευή 5/11 ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λιβαδίου πραγματοποίησε αγιασμό και το λεγόμενο ''λάδωμα'' του εργοστασίου του, βγάζοντας τις πρώτες παρτίδες ελαιολάδου για τη νέα ελαιοκομική περίοδο.
Το ''ποδαρικό'' με τις ελιές του έκανε ο κ. Γιάννης Κασιμάτης (Πετρουνάς).
Παρόντες στον αγιασμό ήταν ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων & Αντικυθήρων κ. Βαγγέλης Βενάρδος, ο Πρόεδρος του  Λιμενικού Ταμείου και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καλλίγερος, ο Πρόεδρος της ΤΚ Λιβαδίου κ. Κώστας Κασιμάτης, το μέλος της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας κ. Γιάννης Βάρδας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συνεταιρισμού καθώς και ορισμένοι συνέταιροι.
Μετά τον αγιασμό προσφέρθηκαν κεράσματα στους παρευρισκομένους.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λειβαδίου κάνοντας τα τελευταία χρόνια βήματα προόδου κι έχοντας εκσυγχρονίσει πλήρως, σχεδόν όλα του τα μηχανήματα, περιμένει και φέτος τους παραγωγούς να βγάλουν ποιοτικό ελαιόλαδο. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα, σε παραγωγούς κατόπιν συνεννόησης, να βγάλουν  ελαιόλαδο από ελιές βιολογικής καλλιέργειας, ξεχωριστά.
Καλή ελαιοκομική χρονιά!

Ο TSIRIGO FM 105,6 βρέθηκε γι' ακόμη μια χρονιά, στο ''λάδωμα'' του Συνεταιρισμού Λιβαδίου και σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο κ. Νικόλαο Στάθη, τον Γραμματέα κ. Κώστα Κασιμάτη καθώς και όλους τους εργαζόμενους στον Συνεταιρισμό, για τη φιλοξενία στο χώρο του εργοστασίου.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την πρώτη μέρα λειτουργίας του εργοστασίου:













Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου