Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ «ΒΟΥΛΙΑΞΕ» ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΓΙΑΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΨΑΛΙ ΚΥΘΗΡΩΝ 30/11 - ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ

Να χάνουν τη γή κάτω από τα πόδια τους ένιωσαν οι δύο εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Κυθήρων, όταν το πρωί της Τρίτης 30 Νοεμβρίου πραγματοποιούσαν δρομομολόγιο με το απορριμματοφόρο για την αποκομιδή ανακυκλώσιμων υλικών, στο Καψάλι Κυθήρων.
Συγκεκριμένα κατα τη διάρκεια του δρομολογίου τους κι ενώ βρίσκονταν στον πίσω γιαλό, τμήμα του δρόμου που έχει τσιμεντωστρωθεί υποχώρησε, με αποτέλεσμα το όχημα να πάρει επικίνδυνη κλήση και να ακινητοποιηθεί. Ευτυχώς από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά μόνο μικρές υλικές ζημιές στο όχημα.
Τα τελευταία χρόνια είναι συχνά τέτοια φαινόμενα στον παραλιακό δρόμο του Καψαλίου, που υφίσταται ισχυρές καταπονήσεις από την μανία των κυμάτων, που προκαλόυν οι θυελλώδεις νότιοι άνεμοι.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιδήμαρχο Κυθήρων κ. Γιώργο Κομηνό, μας ενημέρωσε πως ήδη το όχημα έχει απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ αυτή την ώρα τοποθετείται ειδική σήμανση γύρω από την τρύπα που έχει δημιουργηθεί, για την ασφάλεια των διερχόμενων αυτοκινήτων. Τέλος η αποκατάσταση της ζημιάς θα γίνει άμεσα, μόλις κοπάσουν οι θυελλώδεις άνεμοι στην περιοχή.


Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Φωτογραφίες: Ευγενία Χάρου, Γιάννης Αυγερινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου