Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Η ΈΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΩΝ ΈΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Β.Ε.Π. 4/2

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης των Απανταχού Αντικυθηρίων Ο ΑΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ και ακολούθησε η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Πειραιά.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Σεραφείμ ευλόγησε την πίτα την οποία έκοψε ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος Κωνσταντίνου και μοιράστηκε στους προσκεκλημένους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απεύθυναν σύντομους χαιρετισμούς ο πρώην υπουργός και Βουλευτής Α΄ Πειραιά κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο βουλευτής Α΄ Πειραιά κ. Νικόλαος Βλαχάκος, ο κ. Λεωνίδας Μανωλάκος, Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, η κυρία Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη κ. Χαρδαλιά, ο κ. Δημήτρης Καρύδης Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Πειραιά, από τον Δήμο Κυθήρων και Αντικυθήρων ο κ. Γεώργιος – Άγγελος Στρατηγός Αντιδήμαρχος Οικονομικών, ο οποίος διάβασε και τον χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Ευστράτιου Χαρχαλάκη που δεν μπόρεσε να παραστεί και ο κ. Γιάννης Κασιμάτης εκπρόσωπος του Δήμου για τα Σωματεία, ο πρόεδρος του Β.Ε.Π. κ. Γιώργος Παπαμανώλης - Ντόζας, ο πρώην Βουλευτής Α΄ Πειραιά κ. Νικόλαος Μανωλάκος, οι συμπατριώτες μας κ.κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος και Δημήτρης Κάρναβος πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας.
Επίσης, με ευχαρίστηση υποδεχτήκαμε αντιπροσωπείες Σωματείων του Πειραιά, από την Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς – Αθηνών τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Παρίση με τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Δημήτρη Καλαϊτζάκη, Εμμανουήλ Κασιμάτη και Ανδρέα Λουράντο και τον κ. Στέλιο Καλαϊτζάκη, τον κ. Γιάννη Σωτήρχο από τον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο Αθηνών, τον κ. Ηλία Μαρσέλο, Πρόεδρο του Ινστιτούτου Κυθηραϊσμού, από την Ένωση Μανιατών την πρόεδρο κ. Δήμητρα Κούβαρη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Χαρούλα Σούμπαση, από την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά Η ΟΜΟΝΟΙΑ τον γραμματέα κ. Λεωνίδα Βαρούχα και τον ταμία κ. Πέτρο Κυριακάκη και τον κ. Φοίβο Παρασκευόπουλο από την Ομοσπονδία Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων.
Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε η Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης, κατά την οποία ο Πρόεδρος της Ενώσεως κ. Γεώργιος Κωνσταντίνου ευχήθηκε στα μέλη Καλή Χρονιά, ανέπτυξε τα πεπραγμένα και τις δράσεις του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων και ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το μοίρασμα της πίτας στα μέλη και την προσφορά κερασμάτων από την Ένωση.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του ΒΕΠ κ. Γεώργιο Παπαμανώλη – Ντόζα και τους συνεργάτες του για την παραχώρηση της αίθουσας και την βοήθεια στην εκδήλωση, τα μέλη μας και τους προσκεκλημένους μας που με χαρά υποδεχτήκαμε και μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και στην άψογη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.



ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου