Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

SEAJETS - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Πειραιάς, 8 Φεβρουαρίου 2024

Αντιλαμβανόμαστε την κοινωνική ανάγκη που έχει προκύψει από το ατυχές συμβάν ως επίσης και την αγωνία του Δημάρχου κ. Χαρχαλάκη, όλου του δημοτικού συμβουλίου και των κατοίκων των Κυθήρων και Αντικυθήρων. Ως εκ τούτου ήδη άμεσα έχουμε ως ύψιστη προτεραιότητα να βοηθήσουμε για την κάλυψη της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού.
Εργαζόμαστε εντατικά για την εξεύρεση λύσεων που θα επιτρέψουν την αποκατάσταση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης το συντομότατο δυνατόν, εξετάζοντας όλες τις διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένης της προσωρινής αντικατάστασης του πλοίου με άλλο διαθέσιμο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το επιβατικό κοινό για την υπομονή και την κατανόηση, εξάλλου είναι ηλίου φαεινότερό ότι η συγκεκριμένη ζημιά προήλθε προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι των Κυθήρων.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέχρι την Κυριακή 11/2/2024 όπου ήταν και το επόμενο προγραμματισμένο δρομολόγιο του πλοίου πάντα καιρού επιτρέποντος, για να επιλύσουμε την κατάσταση και να επαναφέρουμε τη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση στα συνηθισμένα επίπεδα αξιοπιστίας και θα το πετύχουμε.

Πηγή: Δημήτρης Πανταζής - SEAJETS
Φωτογραφία αρχείου Παναγιώτη Μπαχτή - TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου