Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ ''ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΆΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ... ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ''

Με επιστολή της προς το Υπουργείο Ναυτιλίας, τους Βουλευτές της Περιφέρειάς μας και το Δήμο Κυθήρων, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου η πλοικτήτρια εταιρεία του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ απάντησε στην χθεσινή επιστολή του Δημάρχου (βλ. ΕΔΩ) για το ενδεχόμενο διακοπής της ετήσιας ακινησίας του πλοίου και την άμεση επάνοδό του στα δρομολόγια.
Η εταιρεία έχει τη διάθεση να βοηθήσει, όπως πάντα άλλωστε τα νησιά μας, ωστόσο οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης του πλοίου που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθιστούν αδύνατη την άμεση δρομολόγησή του, με την εκτίμηση της εταιρείας να κάνει λόγο για 10 με 15 ημέρες ακόμα προκειμένου το πλοίο να είναι έτοιμο για δρομολόγηση.
Αυτή η εξέλιξη καθιστά σαφές το γεγονός πως οι αρμόδιοι φορείς αλλά και η πλοιοκτήτρια εταιρεία του Ε/Γ-Ο/Γ AQUA JEWEL πρέπει να στραφούν σε άλλες λύσεις για την άμεση αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών μας.

Ακολουθεί η επιστολή της πλοιοκτήτριας εταιρείας του ΠΟΡΦΥΡΟΥΣΑ:


Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Φωτογραφία αρχείου Παναγιώτη Μπαχτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου