Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Ένας ακόμη χρόνος από τη ζωή μας φθάνει στην ολοκλήρωσή του. Μια ακόμη χρονική περίοδος εμπειριών, προσπαθειών, αποτελεσματικών ενεργειών τελειώνει και ένας καινούριος χρόνος αρχίζει.
Το 2012 ήταν ένα έτος δύσκολο για όλους μας. Η πρωτοφανής οικονομική κρίση επηρέασε το σύνολο των συμπολιτών μας και βέβαια τους Κυθηρίους και Αντικυθηρίους στα δυο νησιά μας και εντός Ελλάδος.

Η Δημοτική Αρχή σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες αγωνίστηκε σκληρά, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Παρά τις πρωτόγνωρες περικοπές σε πόρους προς την Αυτοδιοίκηση από την Κυβέρνηση, ο Δήμος μας στάθηκε όρθιος, ανταποκρίθηκε σε πλήθος υποχρεώσεων και ευθυνών, φρόντισε να κάνει το καλύτερο δυνατό για τους δημότες μας σε όλους τους τομείς.
Είμαστε ευτυχείς γιατί δεν ανήκει ο Δήμος Κυθήρων σε αυτούς που χρωστούν σε τράπεζες ή αδυνατούν ακόμη και να πληρώσουν τη μισθοδοσία των υπαλλήλων τους. Αντίθετα, με μεράκι, ειλικρίνεια, εργατικότητα και συνετή διαχείριση, έχοντας ταυτόχρονα στο νου μας ότι και το τελευταίο ευρώ του δημότη μας πρέπει να πιάνει τόπο, φέραμε –πιστεύουμε- σε πέρας την αποστολή μας και αυτόν τον δύσκολο χρόνο.

Το 2013 ασφαλώς δεν θα είναι εύκολο. Πιστεύουμε όμως στις δυνάμεις μας και στους δημότες μας και γι’ αυτό με αισιοδοξία αντιμετωπίζουμε το αύριο. Ευελπιστούμε ότι μέσα στο επόμενο έτος θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης για την Ελλάδα, τα οποία αναμφίβολα θα έχουν και για το Δήμο μας θετικό αντίκτυπο.
Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των δημοτών μας, ώστε το 2013 να είναι καλύτερο από το 2012.
Επιπλέον, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, η σκέψη μας και η καρδιά μας βρίσκονται κοντά στους αποδήμους μας, στην Αυστραλία, στην Αμερική και όπου γης, στους οποίους στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας για το Νέο Έτος.
Ας είναι το 2013 ευτυχισμένο, δημιουργικό και να φέρει υγεία, χαρά και πρόοδο σε όλους σας.
Ο Θεός να προστατεύει εσάς και τις οικογένειές σας.

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου