Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΈΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΩΝ "Ο ΆΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝΑΣ": Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Η  Ένωση των Απανταχού Αντικυθηρίων πραγματοποίησε  σε μια ιδιαίτερη θερμή ατμόσφαιρα παρά τον λιτό της χαρακτήρα την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  καθώς και την ετήσια γενική συνέλευση των μελών της την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στον Πειραιά.Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Αντώνιος Λιγοψυχάκης από τα Αντικύθηρα.
Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Ιωάννης  Γλυτσός  αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στους οποίους έδωσε τις καθιερωμένες ευχές έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων του συλλόγου κατά το 2012.Έκανε αναφορά για την παρουσία και τις παρεμβάσεις στις οποίες έκανε ο σύλλογος καθώς και τις κοινωνικές εκδηλώσεις ,στη συνέχεια απένειμε τα βραβεία μετά χρηματικών επάθλων στους επιτυχόντες μαθητές για την είσοδο τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και προέβη στο κόψιμο της πίτας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κυθήρων κ. Μιχάλη Πρωτοψάλτη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι Βουλευτές της Α Πειραιά κ. Κώστας Κατσαφάδος από Ν.Δ , Θεόδωρος Δρίτσας από ΣΥΡΙΖΑ ,Παναγιώτης Μελάς από ΑΝ.ΕΛ ,ο Αντιπερειφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου ,ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Σπύρος Σπυρίδων , η δημοτική σύμβουλος Πειραιά κα Ζωή Ρούσου , ο δημοτικός σύμβουλος Αντικυθήρων κ.Σταμάτης Αλοίζος ,ο πρώην υπουργός κ. Θεόδωρος Κατσανέβας , ο πρώην έπαρχος Κυθήρων κ. Περικλής Τζάννες ,ο πρόεδρος της Κυθηραικής Αδελφότητας κ. Βρεττός Κυπριώτης , ο καπετάν Βασίλης Λεονταράκης , ο καπετάν Φώτης Καλαθάς , ο κ. Ιωάννης Σωτήρχος .
Το Δ.Σ της Ενώσεως αισθάνεται την υποχρέωση να  ευχαριστήσει  όλο το παρευρισκόμενο σώμα των μελών και φίλων μας.






                                                      ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΛΥΤΣΟΣ Ι. ΙΩΑΝΝΗΣ                               ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ ΕΜ. ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου