Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΆΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΡΟΜΟΛ. ΠΕΡΙΟΔΟ 2014

Σε επικοινωνία του σταθμού μας με τον Δήμαρχο Κυθήρων κ. Θόδωρο Κουκούλη, μας δήλωσε ότι σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κωσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ενημερώθηκε για την θετική έκβαση της διατήρησης της άγονης ακτοπλοϊκής γραμμής Πειραιάς - Κύθηρα - Αντικύθηρα - Κρήτη και μετά την δρομολογιακή περίοδο του 2014.
<< Μετά από επικοινωνία που είχα με τον Υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ο Υπουργός με ενημέρωσε για την τελευταία εξέλιξη στο θέμα της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας των Κυθήρων και των Αντικυθήρων. Συγκεκριμένα σε συνάντηση που είχαν ο Υπουργός Παιδείας με τον Υπουργό Ναυτιλίας σήμερα 19/2, ο κ. Βαρβιτσιώτης δέχθηκε να διατηρηθεί η άγονη γραμμή που συνδέει τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα με τον Πειραιά, την Κρήτη και την Πελοπόννησο και πέραν της δρομολογιακής περιόδου του 2014.
Μετά από αυτή την θετική εξέλιξη ευχαρίστησα και τον Υπουργό Παιδείας και τον Υπουργό Ναυτιλίας, για την αίσια έκβαση αυτού του μείζονος θέματος, που απασχόλησε το σύνολο των Κυθηρίων και των Ατικυθηρίων>>.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής
                     ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου