Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ο ''ΜΠΕΚΑΤΣΙΑΚΟΣ'' ΈΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6

Την Τετάρτη 5/2 η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα ''Μπεκατσιακός'' έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο studio του Τσιρίγο FM 105,6 κατά τη διάρκεια της εκπομπής ''Στη Σέντρα''. Παρόντες ήταν όλοι σχεδόν οι παίχτες της ομάδας: Θοδωρής Καραβουσάνος, Αντρέας Αλεβιζόπουλος, Ηλίας Τζάννες, Αλέκος Γαβαλάς, Βαγγέλης Χλαμπέας, Γιάννης Μαγουλάς, Γιάννης Κασιμάτης (Πορταλαμίος), Παναγιώτης Κασιμάτης (Πετρουνάς), Αλέξανδρος Γιαννιώτης, Παύλος Τζάννες, Μανώλης Φορτετσανάκης, Μανώλης Κασιμάτης (Μουρίζος) και ο Γιώργος Καψάλης. Παρών ήταν και ο προπονητής της κ. Κώστας Καψάλης. Φυσικά από αυτή την γιορτινή εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο ''Πρόεδρος'' της ομάδας (ένας εκ των δυο χορηγών της) κ. Δημήτρης Καλλίγερος, που βρίσκεται πάντα δίπλα στους παίχτες. 
Τυχερός της βραδιάς, ο απών (λόγω σπουδών) σέντερ φορ του Μπεκατσιακού, Σάμιος  Χαράλαμπος, ο οποίος κέρδισε το φλουρί και μαζί και μια συλλεκτική μπάλα ποδοσφαίρου, δώρο του χορηγού Δημήτρη Καλλίγερου!
Η ομάδα ευχαριστεί για την παρουσία τους τις ένθερμες υποστηρίκτριες Ειρήνη Σαμίου, Χριστιάνα Ζουλινάκη και Ζήνα Παπαγεωργίου επίσης και την Καλλιόπη Κασιμάτη για την βοήθειά της.
Ο Μπεκατσιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αήττητος μέχρι στιγμής και όλα τα στατιστικά δείχνουν πως το 2014 θα είναι η χρονιά του. 
Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία.






 Ο ''Πρόεδρος'' του Μπεκατσιακού Δημήτρης Καλλίγερος με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Αντρέα Αλεβιζόπουλο που κρατά το δώρο!

Κείμενο / Επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Δημήτρης Καλλίγερος - Μπεκατσιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου