Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Η ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΥΘΗΡΙΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (19/12)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιώς βράβευσε τους Κυθηρίους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.
Συγκεκριμένα την  Παρασκευή 19/12 στις 9 το βράδυ, η αίθουσα εκδηλώσεων της Κυθηραϊκής Αδελφότητας, γέμισε με γνώριμα πρόσωπα, για να υποδεχθούν αλλά και να βραβεύσουν τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Το Δ.Σ. μαζί με τους επαίνους έδωσε στα παιδιά κι από ένα συμβολικό δώρο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, μέλη Κυθηραϊκών Σωματείων της Αττικής καθώς και πολλοί Κυθήροι και φιλοκυθήριοι. Μετά την βράβευση ακολούθησε φαγητό για τους παρευρισκομένους.
Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται στα πλαίσια επιβράβευσης αλλά και υποδοχής των παιδιών από τα Κύθηρα στην παροικία των Αθηνών.
Ένα μεγάλο μπράβο στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιώς, ενός σωματείου που για πάνω από έναν αιώνα αποτελεί σημείο αναφοράς για τους Κυθηρίους της Αττικής.












Οι επιτυχόντες μαζί με τον Πρόεδρο της Κυθηραϊκής Αδελφότητας κ. Βρεττό Κυπριώτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο 
 Το δώρο που δόθηκε μαζί με τους επαίνους στα παιδιά

Κείμενο - Επιμέλεια: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες - Πληροφορίες: Αλεξάνδρα Λουράντου
Πηγή: ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου