Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛEΙΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΥΘΗΡΩΝ (ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-VIDEO)

Τη σπουδαία και πολυσχιδή δουλειά που γίνεται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, μας παρουσίασαν τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητρόπολης Κυθήρων και Αντικυθήρων.
Την Παρασκευή 19/12 στις 6:30 το απόγευμα στον χώρο του Λεοντσίνειου Πνευματικού Κέντρου Κεραμωτού πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των κατηχητικών σχολείων των Κυθήρων.
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις που περιελάμβαναν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία, απαγγελία ποιημάτων, θεατρικό σκετς με Χριστουγεννιάτικο θέμα, επίκαιρους εόρτιους ψαλμούς από χορωδία μεγάλων, ομιλία της καθηγήτριας θεολόγου κας. Ελένης Μεγαλοκονόμου για τα Χριστούγεννα καθώς και παροδιασιακούς χορούς από παιδιά.
Παρών ήταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων Σεραφείμ, πλήθος ιερέων, γονείς και φίλοι των παιδιών.
Από την Δημοτική αρχή παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαθιός Αγγελιουδάκης και η Δημοτική Σύμβουλος κα. Μελίνα Μαρουλίδου.
Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν και πήραν δύναμη να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και το ίδιο ζήλο μαζί με τους καθηγητές τους, την αξιόλογη δουλειά που κάνουν στα κατηχητικά σχολεία του νησιού μας.
Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες και το video της εκδήλωσης:

































και το video της εκδήλωσης:

Επιμέλεια - Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες - Κάμερα: Παναγιώτης Μπαχτής
Μοντάζ: Βαλέριος Καλοκαιρινός
video: TSIRIGO TV.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου