Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΈΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (Κ.Ε.Φ.Α.) - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από πολύμηνες διεργασίες για την θεσμική συγκρότηση του ΚΕΦΑ και την επιτυχή ολοκλήρωση των προβλεπόμενων τυπικών διαδικασιών, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ίδρυση του Συλλόγου μας η οποία έρχεται ως επιστέγασμα της διετούς δραστηριοποίησης των μελών μας γύρω από τον Αθλητισμό στα Κύθηρα.
Την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 έλαβε χώρα η πρώτη Γενική Συνέλευση και την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 συγκλήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο σε σώμα και ανετέθησαν καθήκοντα στα μέλη του.
Με την παρούσα πανηγυρική ευκαιρία επιθυμούμε να εκφράσουμε ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν με το αδιάλειπτο ενδιαφέρον τους και την έμπρακτη συμπαράστασή τους όσο ακόμα ο Σύλλογός μας βρισκόταν στα σπάργανα και ιδιαίτερα τον παπα-Παναγιώτη και τον προπονητή μας Πέτρο Γαλανάκη σε όσους συνέδραμαν με τις τεχνικές συμβουλές τους, καθώς και οικονομικά, στην διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών διατυπώσεων όπως έπραξε ο κ. Αντώνιος Μαυρομμάτης καθώς επίσης σε όσους έχουν ενισχύσει γενναιόδωρα τις πρωτοβουλίες μας και ιδιαίτατα τους κκ. Παναγιώτη (ιερέως Σπυρίδωνος) Μάγειρο και Γεώργιο Χάρο - Βλαστό.
Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους φίλους του Αθλητισμού, κυρίως δε σε όσους συμμετέχουν ήδη καθ' οιονδήποτε τρόπο στις δράσεις μας ή συνοδεύουν τα παιδιά τους στις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες, να πυκνώσουν τις γραμμές του Συλλόγου, να εγγραφούν μέλη και να αναλάβουν ενεργότερη και συστηματικότερη δράση.
Δηλώνουμε δε την επιθυμία μας να διερευνήσουμε κάθε δυνατότητα συνεργασίας με άλλους αθλητικούς συλλόγους, σωματεία, ομάδες, κινήσεις ή ακόμα άτυπα σχήματα προς τον σκοπό συγκροτήσεως μιας παγκυθηραϊκής αθλητικής συνομοσπονδίας.


Με φίλαθλους χαιρετισμούς εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου


ο Πρόεδρος                                        ο Γ.Γραμματέας                             ο Ταμίας


Θεόδ. Ι. Καραβουσάνος                 Εμμ. Θ. Κασιμάτης                   Θεοδ. Χαρ. Δαπόντες



Πηγή: Θοδωρής Καραβουσάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου