Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΣΤΡ. ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ ΣΤΟΝ TSIRIGO FM (21/4) ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Ν.Π. ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΉΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ

Αυτή την ώρα (Τρίτη 21/4), εν μέσω θύελλας αντιδράσεων, πραγματοποιείται η έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ με θέμα την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης σχετικά με τα αποθεματικά των Δήμων.
Την ίδια ημέρα το πρωί ο Δήμαρχος Κυθήρων Στράτος Χαρχαλάκης, βγήκε ζωντανά στην ''Πρωινή Ενημέρωση'' του ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6 και μίλησε για μια απόφαση της Κυβέρνησης που κατά τη γνώμη του συνιστά μιας μορφής εσωτερική χρεοκοπία, με την οποία δεν μπορεί η κυβέρνηση να δεσμεύει τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης με πράξεις νομοθετικού περιέχομένου καταργώντας έτσι την ανεξαρτησία και το αυτοδιοίκητό τους που είναι συνταγματικά κατωχυρωμένο. Τέλος ο κ. Χαρχαλάκης  τόνισε πως είναι ένα πολύ σοβαρό πολιτικό θέμα και στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ θα προτείνει αύριο το πρωί όλοι οι Δήμαρχοι της Χώρας να υποβάλλουν στην διάθεση του Υπουργού Εσωτερικών τις παραιτήσεις τους και οι Δήμοι να κλείσουν επ' αόριστον.
Ακούστε όλα όσα είπε ο Δήμαρχος Κυθήρων στον ΤΣΙΡΙΓΟ FM 105,6 (21/4)


Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6
Φωτογραφία: PhotoCerigo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου