Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ 27 - 30.4.2017

Στα πλαίσια γνωριμίας κι ανάδειξης των Κυθήρων στο κοινό της Αυστρίας και της Ελβετίας, πραγματοποιούν τετραήμερη επίσκεψη στο νησί μας δημοσιογράφοι κι εκπρόσωποι του ΕΟΤ της Αυστρίας από την Πέμπτης 27 έως και την Κυριακή 30 Απριλίου 2017.
Συγκεκριμένα πέντε δημοσιογράφοι από εφημερίδες και περιοδικά της Αυστρίας και δύο της Ελβετίας μαζί με την Προϊσταμένη του γραφείου του ΕΟΤ και τον Υπεύθυνο προβολής του γραφείου του ΕΟΤ της Αυστρίας, πραγματοποιούν επίσκεψη στα Κύθηρα μετά τις επαφές και τον δίαυλο επικοινωνίας που αναπτύχθηκε στην Τουριστική έκθεση της Βιέννης στις αρχές του 2017, στην οποία συμμετείχε ο Δήμος Κυθήρων.
Οι επισκέπτες θα περιηγηθούν σε ολόκληρο το νησί προκειμένου να το ανακαλύψουν και να το επικοινωνήσουν με τον καλύτερο τρόπο στις πατρίδες τους, παροτρύνοντας τους συμπατριώτες τους να το επισκεφθούν την επόμενη τουριστική σεζόν.
Την Παρασκευή 28/4 ο Δήμαρχος Κυθήρων υποδέχθηκε την αποστολή στο Δημαρχείο έχοντας μαζί τους μια εποικοδομητική συζήτηση.
Τέλος πρέπει να τονίσουμε πως η σημαντική αυτή προβολή γίνεται ανέξοδα για τον Δήμο Κυθήρων, καθώς το κόστος μετακίνησης, σίτισης και διαμονής των δημοσιογράφων καλύφθηκε από χορηγίες αεροπορικής εταιρείας κι επαγγελματιών του νησιού.


Ρεπορτάζ -  επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου