Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 3.7.2017

Στα πλαίσια της 1ης εβδομάδας της Αυστραλίας στα Κύθηρα πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου, μεταξύ ομάδων ομογενών Κυθηρίων και Κυθηρίων που διαμένουν μόνιμα στο νησί. Ο αγώνας έλαβε χώρα την Δευτέρα 3/7 στο γήπεδο ''Παναγιώτης Μάγειρος'' στο Λιβάδι Κυθήρων.
Στο αγώνα παρευρέθηκαν ο Πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα κ. John Griffin, ο Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ, ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Στράτος Χαρχαλάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Κομηνός και κ. Παναγιώτης Ζαντιώτης, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Λάζαρος Βέζος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Μαρία Κασιμάτη, κα. Ειρήνη Τραβασάρου, οι Κυθήριοι ομογενείς ευεργέτες κ. Παναγιώτης Μάγειρας και κ. Γιώργος Χατζηπλής ο Πρόεδρος της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Αυστραλίας κ. Βίκτωρ Κυπριώτης, αρκετοί κάτοικοι του νησιού και ομογενείς Κυθήριοι.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των Κυθηρίων που μένουν στο νησί μπήκε πιο δυνατά πετυχαίνοντας 5 γκόλ έναντι 1 μόλις της αντίπαλης ομάδας.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε αρκετά ο ρυθμός και η ομάδα των ομογενών Κυθηρίων κατάφερε να ισορροπήσει κάπως το παιχνίδι και να μειώσει τη διαφορά, με το τελικό σκορ να είναι 8 - 5.
Μετά τον αγώνα ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες και του Κυπέλλου στους νικητές.
Επίσης αναμνηστικό Κύπελλο δόθηκε και στον Πρέσβη της Αυστραλίας για την παρουσία του.
Χορηγός του αγώνα ήταν ο κ. Ανδρέας Τραβασάρος, ενώ η ηχητική κάλυψη ήταν μια προσφορά του κ. Παναγιώτη Κομηνού.
Υπεύθυνη διοργάνωσης ήταν η Δημοτική Σύμβουλος κα. Ειρήνη Βενέρη.
Είναι σημαντικό να διατηρηθούν και χρόνο με το χρόνο να εμπλουτίζονται οι δράσεις και οι εκδηλώσεις σύσφιξης των σχέσεων με τους Κυθηρίους ομογενείς μας στην Αυστραλία.
Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες και το video με τις απονομές:

































το video με τις απονομές:



Ρεπορτάζ - επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIG FM 105,6
Κάμερα - Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής
Video: TSIRIGOTV.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου