Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ''ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΒΗΝΕΙΣ'' OFFICIAL VIDEO CLIP TEASER ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ!

Κυκλοφόρησε το official video clip teaser του τραγουδιού “Θα Γράφεις Και Θα Σβήνεις (ReissCrew Mix)” που αποτελεί την πρώτη δισκογραφική δουλειά του Κυθήριου τραγουδιστή Σπύρου Γιαννιώτη.
Τα γυρίσματα του video clip υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Άρη Αντιβάχη πραγματοποιήθηκαν στα Κύθηρα, το νησί απ’ όπου κατάγεται ο τραγουδιστής Σπύρος Γιαννιώτης, με έντονη παρουσία του Ελληνικού χρώματος και θα κυκλοφορήσει τις προσεχείς ημέρες στο youtube και σε μουσικά τηλεοπτικά κανάλια.
Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Σπύρου Γιαννιώτη κυκλοφόρησε στις 17 Ιουλίου 2017 από την εταιρία Sound Blue, στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Γερμανία και την Αμερική. Τ
ο τραγούδι μεταδίδεται σε πρώτη Μετάδοση αποκλειστικά στον TSIRIGO FM 105,6 και σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα!

Τη μουσική έχει γράψει η ομάδα παραγωγής ReissCrew και ο Κωνσταντίνος Παντελλάδης, τους στίχους ο Στέλιος Ρεϊσόπουλος, στα πνευστά είναι ο καταξιωμένος Χρήστος Ωραιόπουλος, ενώ την επιμέλεια της μουσικής παραγωγής έχει αναλάβει ο Γιώργος Ρεϊσόπουλος.
Ολοκληρωμένο το video clip αναμένεται τη Δευτέρα 24/7.
Δείτε παρακάτω το official video clip teaser του τραγουδιού:



Πηγή: Παναγιώτης Πανούδης - Sound Blue
Επιμέλεια δημοσίευσης & video: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου