Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΈΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΡΑΤΣΙΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ

Μετατρέπουμε το παλαιό Δημοτικο Σχολείο Φρατσίων σε έναν υπέροχο συνεδριακό χώρο και χώρο εκδηλώσεων! Με τη συνεργασία και πολύτιμη βοήθεια του τοπικού Προέδρου, του Συλλόγου και των κατοίκων, αλλά και με την οικονομική συνεισφορά του Δήμου μας.
Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει την προσεχή Παρασκευή 28/7 στις 7 το απόγευμα. Θα παρουσιαστεί το βιβλίο της Γεωργίας Κατσούδα "Το Γλωσσικό Ιδίωμα των Κυθήρων" σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο "Βιβλιόγατος".
Στόχος μας είναι να αξιοποιηθούν σταδιακά όλα τα κτίρια του Δήμου, και κυρίως τα παλαιά Σχολεία και τα Κοινοτικά Γραφεία, που μπορούν να φιλοξενήσουν πολιτιστικές και επιστημονικές εκδηλώσεις, όχι μόνο των Κυθηρίων αλλά και μεγάλων επιστημονικών φορέων από την υπόλοιπη Ελλάδα!


Με πολύ μικρό κόστος και χάρη στη συνεργασία μας με τον τοπικό σύλλογο και τους κατοίκους, το παλαιό Δ.Σ. των Φρατσίων μετατράπηκε σε έναν υπέροχο συνεδριακό χώρο 150 περίπου ατόμων! Προγραμματίζουμε την ανάδειξη και του αύλειου χώρου καθώς τη δημιουργία χώρων υγιεινής και την πρόσβαση ΑμΕΑ. Σε συνδυασμό με το μεγάλο έργο της ανάπλασης που δημοπρατείται στις 8 Αυγούστου, υλοποιούμε αναπτυξιακές δράσεις στα Φράτσια που παρέμεναν βαλτωμένες επί πολλά χρόνια. Χάρη στην επιμονή και τη μεθοδικότητα.



Πηγή: Στράτος Χαρχαλάκης (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου