Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ PORPHYRIS SUMMER FESTIVAL 2017

Την Παρασκευή 11/8 οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των Κυθήρων είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  Live τις ''Μέλισσες'', στο προαύλιο χώρο του Λυκείου Κυθήρων, στα πλαίσια του Porphyris Summer Festival 2017.
Τη συναυλία άνοιξε το τοπικό εφηβικό συγκρότημα Coverdose συγκινώντας το κοινό.
Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκαν οι Μέλισσες ξεσηκώνοντας τον κόσμο, ερμηνεύοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.
Τη συναυλία παρακολούθησε ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Ουγγαρέζος. Μετά από πρόσκληση του Χρήστου Μάστορα ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τις Μέλισσες, εκπλήσσοντας τον κόσμο με τη σκηνική του παρουσία και τη φωνή του!
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, δίνοντας τη δυνατότητα στην Ένωση Νεολαίας Κυθήρων ΠΟΡΦΥΡΙΣ να συνεχίσει να διοργανώνει και τα επόμενα χρόνια μεγάλες συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες στα Κύθηρα, συναυλίες που λείπουν πολύ απ'τους κατοίκους του νησιού.










ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη σκηνή







To τοπικό συγκρότημα Coverdose πάνω στη σκηνή 
Επιμέλεια δημοσίευσης - κείμενο: Παναγιώτης Μπαχτής
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής - Δέσποινα Φριλίγκου
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου