Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ - ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙ Ο «ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ» ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Δύο ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας, των νέων Διοικητών του ΕΣΥ, ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και νυν Βουλευτής Χανίων με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ένα πολύ σκληρό μήνυμα που έλαβε από τα Κύθηρα, όπως αναφέρει, σχετικά με την απομάκρυνση του Δημήτρη Μοιρασγεντή και την επανατοποθέτηση στη θέση του Διοικητή του Γ.Ν. Κυθήρων, του Γιώργου Μεγαλοκονόμου.
Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του πρώην Υπουργού:
«ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....Έλαβα αυτο το μήνυμα απο τα Κυθηρα!! Διαβάστε να φριξετε (στη φωτό ο Διοικητης που έδιωξαν ο Μοιρασγεντης ο Δημητρης):
"ΓΝ-ΚΥ Κυθήρων "Τριφύλλειο": αντικαθιστούν τον πετυχημένο Δκτή Δ. Μοιρασγεντή, που έχει την απόλυτη στήριξη όλης της τοπικής κοινωνίας, του δεξιού τοπικού Δημάρχου συμπεριλαμβανομένου (υπάρχει επιστολή του Δημάρχου στον Κικίλια από τον Αύγουστο) και επανατοποθετούν ως Διοικητή του Νοσοκομείου έναν ανεπάγγελτο ηλεκτρολόγο των ΤΕΙ (χωρίς κανένα σχετικό ένσημο), τοπικό ψηφοσυλλέκτη του Μιχαλολιάκου και του Κατσαφάδου που επί 4,5 χρόνια απλά περίμενε για να ξαναγίνει διοικητής χωρίς να δουλεύει... οι Κυθήριοι και κυρίως οι δεξιοί του νησιού ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις"»


Πηγή: Παύλος Πολάκης
Φωτογραφίες: Παναναγιώτης Μπαχτής - Παύλος Πολάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου