Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ''ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΚΛΩΣΤΕΣ'' ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ''ΒΙΒΛΙΟΓΑΤΟΣ'' ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ 23/8

Τα βιβλιοπωλεία ΒΙΒΛΙΟΓΑΤΟΣ & οι εκδόσεις ΚΑΠΑ, ευχαριστούν πολύ τον Πάνο Δημάκη και τους ομιλητές για την όμορφη παρουσίαση του βιβλίου ''Δεκαεπτά κλωστες''.
Σε μια σημαδιακή ημερομηνία για το ιστορικό γεγονός που αποτέλεσε την αφορμή για τη συγγραφή του βιβλίου, οι βιβλιόφιλοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον ίδιο τον συγγραφέα την ακολουθία της έμπνευσης και της δημιουργίας αυτού του βιβλίου.
Του ευχόμαστε από καρδιάς ,καλοταξιδο και ανανεώνουμε το λογοτεχνικό μας ραντεβού... μπορεί και άμεσα ,αφού οι Δεκαεπτα κλωστες, δεν σταματούν εδώ.


Ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Πάνος Δημάκης


η σεναριογράφος κα. Μιρέλλα Παπαϊκονόμου (αρστερά) και ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Πάνος Δημάκης (δεξιά)

η καθηγήτρια Φιλόλογος κι ερευνήτρια κα. Ελένη Χάρου

ο Εκδότης της εφημερίδας ''ΚΥΘΗΡΑΪΚΑ'' κι ερευνητής κ. Μανώλης Καλλίγερος (αριστερά), η καθηγήτρια Φιλόλογος κι ερευνήτρια κα. Ελένη Χάρου, η σεναριογράφος κα. Μιρέλλα Παπαϊκονόμου και ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Πάνος Δημάκης (δεξιά)



Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μυλοποτάμου Κυθήρων κ. Νίκος Μαγουλάς (δεξιά), ο κ. Πάνος Καλλίγερος ιδιοκτήτης του Βιβλιοπωλείου ''Βιβλιόγατος'' και διοργανωτής της παρουσίασης μαζί με το συγγραφέα του βιβλίου κ. Πάνο Δημάκη


Επιμέλεια δημοσίευσης - φωτογραφίες: Παναγιώτης Μπαχτής - TSIRIGO FM 105,6
Κείμενο: Πάνος Καλλίγερος
Πηγή: TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου